Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość prawiczandra92

Ranking przystojnych brunetów w mojej gminie

Polecane posty

Gość prawiczandra92

Więc na 3 miejscu tego rankingu umiejscowiłem siebie, na drugim takiego Daniela a pierwsze miejsce przypada niejakiemu Kubie. Nie znamy się, nie jesteśmy kumplami, ja tylko znam z widzenia tą dwójkę, nawet rozmawiałem z Kubą a Daniel mieszka niedaleko mnie. Kuba jest młodszy odemnie o 3 lata a Daniel o 2 a mimo że są młodsi to mają bardziej wydatniejszy zarost na twarzy odemnie, chociaż jeśli chodzi o włosy na głowie to ja mam najgęstsze i z tendencją do kręcenia a ci dwaj proste jak druty. Ja mam najciemniejszą karnacje z tej trójki, potem jest Daniel a Kuba jest blady jak ściana. Z Danielem jesteśmy równi wzrostem a Kuba jest wyższy o 2-3 cm. Daniel ma bardzo dziecinne rysy twarzy, Kuba kobiecie a ja mam chyba najbardziej męskie z tej trójki. Jeśli chodzi o budowę ciała to ci dwaj są szczupli, szczególnie Daniel ma budowę dziecka z podstawówki a ja jestem najcięższy i mam największą masę mięśniową. Prawda jest taka że oni kopią piłkę a ja nie uprawiam żadnego sportu. Chciałbym być z dziewczynką ze sklepiku!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować