Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POLEĆCIE jakieś miejsce na kilkudniowy wyjazd ŚLĄSKIE

Polecane posty

Gość gość

Szukam jakiejś sprawdzonej kwatery - może agroturystyki, gdzie mogłabym wyjechać z mężem i dwójką maluchów (3 lata i 8 miesięcy). Chciałabym żeby synek się nie zanudził i żebyśmy mięli w miarę blisko - jesteśmy z Katowic - najlepiej do 100km, nie ważne czy Góry czy Jura :) Macie coś godnego polecenia?

Gość gość
Ustroń , Wisła, Szczyrk ,

Gość gość
dziękuję, ale masz może jakieś konkretne namiary?

Gość Polecę Ci Domek u Basi w Wiśle
http://domekubasi.spanie.pl/ Byłam u tej Pani na kilka dni, mieliśmy dwupokojowy pokój z łazienką i aneksem kuchennym, a także osobnym wejściem. Płaciliśmy ok 30zł/osobodobę. Pani Basia - właścicielka, starsza, trochę zakręcona kobieta, ale widzieliśmy ją parę razy, żadnych problemów nie robiła. Aneks kuchenny dobrze wyposażony - garnki, patelnie, talerze, sztućce, a nawet kieliszki do wódki, wina, szampana. Naprawdę polecam. To jest w: Wisła Dziechcinka, dosyć blisko do centrum, chodziliśmy na piechotkę. Jeżeli wybierałabyś się do Milówki, to NIE polecam willi Vanessa - problemy z ciepłą wodą (była tylko wieczorem i to do pewnej godziny), a właściciele niemili. Tyle na śląsku mogę polecić, ponieważ mieszkamy w mieście graniczącym z Katowicami i do Ustronia, Wisły, Cieszyna, czy Szczyrku jeździmy raczej na jednodniowe wycieczki :) Udanego wypoczynku.

Gość gość
ja Ci mogę polecić Pokrzywną, byliśmy ze 2 tyg temu i super :) my mieszkaliśmy w schronisku młodzieżowym ale obok był piękny pensjonat z jeziorkiem, placem zabaw, jak i szereg domków typu brda, cudowne miejsce, rzeka, góry, las, basen i bardzo tanio :)

Gość gość
byliśmy w kwietniu w wiśle-czarne. mieliśmy mieszkanie 3-pokojowe + łazienka + aneks jadalny do swojej dyspozycji. wejście było osobne od tyłu domu właścicieli. nie pamiętam nazwy, ale to był dom obok straży pożarnej. dla tak małych dzieci genialnie - bo 200 metrów od noclegów jest szkolny plac zabaw (nowy i świetnie wyposażony), można wyjść na spacer w góry, a jeśli chce się coś zwiedzić, to wszędzie blisko. w zeszłym roku byliśmy na jurze - pensjonat martynka. też świetne miejsce dla rodzin z małymi dziećmi.