Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badaczka terenów spadzistych

A co Wy zrobilibyście w takiej sytuacji??

Polecane posty

"Prawdziwym testem dojrzałości nie jest to, ile kto ma lat, lecz to, jak zareaguje, gdy obudzi się nagle w śródmieściu w bieliźnie" pisze Woody Allen, lecz nie wyjaśnia jakie reakcje odpowiadają jakiemu stopniowi dojrzałości. Zadaję więc to pytanie osobom z różnych grup wiekowych i sporządzam spis zachowań celem stworzenia miarodajnego i wiarygodnego szkicu naukowego poświęconego temu zagadnieniu. Zachęcam do wpisów! Wszystkie, łącznie z zebranymi tutaj, jak i od znajomych - opublikuję niebawem, po opatrzeniu stosownymi opisami i pomiarami.

Gość gość 0001
Z początku na pewno byłabym zdziwiona, chyba jak każdy człowiek, w końcu "skąd ja się tutaj znalazłam?" (jeszcze jak ktoś imprezuje często to może często mu się tak zdarza :D ja tak nie robię) Ale ogólnie moim zdaniem jest jedno wyjście. Trzeba wstać z uniesioną głową i spokojnie wrócić do domu :)

proszę jeszcze wpisywać swój wiek, to ważne, ponieważ jest to test prawdziwej dojrzałości ;) dzięki za pierwszą odpowiedź!

dodam, że zależy mi również na opisaniu teoretycznych kroków i zapisie ciągu myśli, bo dostawałam już wiele takich odpowiedzi i są dobre do analizy porównawczej. Może i wyda się to Wam głupie, ale mam zamiar zrobić z tego obszerny szkic naukowy i takie informacje są na wagę złota, zróbcie to w imię nauki! :)

Gość gość 0001
Mam 16 lat.

odnotowane!

eh widzę że ludzkość tu nie jest skora do przyczyniania się do rzeczy wiekopomnych i przełomowych