Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomóżcie. Co mam zrobić? Jestem w czarnej dupie.

Polecane posty

Gość gość

Jestem w lo. Co roku mam problem z przejściem przez własną głupotę :o W zeszłym roku cudem przeszłam,w tym już nie jest tak łatwo. Przez praktycznie cały kwiecien i maj chorowałam. Mdlałam ciągle i się czułam jak martwa ,okazało sie ze tarczyce mam chora. Na dodatek wczesniej opuscilam trochę lekcji u tej nauczycielki. Semestr mam chyba zaliczony bo pisałam, na ten jedna pozytywna z ostatniego spr i dwie jedynki. Dzisiaj mielismy zaliczac. Siedzialam do 4 nad ranem i robilam prezentację. Nie obudziłam się rano. Dopiero po 10... Poszłam do szkoły i mam jedynkę długopisem. Ta babeczka nigdy nikogo nie usadzała. Jutro kilka zagrozonych osob ma zaliczać reszte i nie maja oceny. Na dodatek mam 2 zagrozenia pewne i bedzie poprawka, to byloby 3. Co robic? Jak zagadac do niej? POMOCYYYYYY!!!!!!

Gość gość
Jakkolwiek byle miło, przepraszaj i tłumacz się. Jak nie pomoże to napiszesz poprawkę

Gość gość
Mam już jedną poprawkę z matmy. Na pewno też będzie z chemi... Tyle ze jeszcze nie wystawiona ale nauczyciel od chemi nie da sie przekupic obietnicami itp. Fakt ZAWALIŁAM jeśli mi nie pozwoli nie zdam z 3 przedmiotów przez własną głupote. Zostawilam sobie na koniec i organizm jest juz tak przemeczony i zestresowany ze chce by to sie skonczylo jak najszybciej.

Gość gość
Problem tez jest w tym ze jestem strasznie niesmiala i czesto sie wycofuje nie potrafie przegadac skutecznie... Jaki powod podac w ogole jak ja mam to rozegrac? Zeby nie spieprzyc nic

Gość gość
Wiem ze jest cieplo .Ale moze ktos tu siedzi i pomoze ;) dobro wraca;)

Gość gość
nie nastawilas budzika, ze sie nie obudzilas?

Gość gość
Nie chce cie pognebiac, bo juz masz nieciekawa sytuacje, ale jak to mozliwe, ze tak zle ci idzie w szkole. To na studiach to ty chyba w depreche wpadniesz. A do nauczycieli badz mila, przepraszaj i pros o poprawki. Mow, ze bylas chora i dlatego tak pozawalalas.

Gość gość
no jasne, wspomnij o tej tarczycy koniecznie, skoro tak długo chorowałaś, to raczej nikt nie powinien mieć pretensji. Jeśli mdlałaś w szkole i nauczyciele to widzieli, to będzie na pewno dobry argument. ;D

Gość gość
Mam 10 budzików w telefonie... ale przez to wszystko (stres, przemeczenie i tarczyce) spałam jak zabita i nie słyszałam a rodzice w pracy, i mnie nie obudzili... I tak juz pozaliczałam duzo bo miałam razem 7 zagrozen w tym 1 semestry z 3... To jest zbyt skomplikowane zeby tlumaczyc czemu idzie mi zle. Nie jestem jakas przygłupia czy leniwa... Nawet nauczyciele mówią że jak to mozliwe że potrafie sie zmobilizowac i ladnie pozaliczac wszystko (w zeszlym roku mialam 10 zagrozen i napisalam z kazdego przedmiotu po 5 klasówek w ciągu 2 tyg na 4) ale mysla ze to lenistwo,a to nieprawda.