Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwny ten polski chlop.

Polecane posty

Gość gość

Jacy oni albi glupi albo robia z kogos idiotke. Pisze taki, opisuje swoje...oczka niebieskie, kocha gory,Sport etc. a dopiero potem zdradza,ze jest rozwodnikiem. Pisze wiedzac,ze nie powinien, bo od razu bylo jasne,zadnych rozwodndikow. Do cholery,na Co te barany licza?! Ktos potrafi to pojac?

Gość Heniu
"na Co te barany licza" - na babską głupotę, bo zazwyczaj tylko ona jest u bab w 100% niezawodna. I znów te romanse sieciowe w stylu gimbazy... Myślisz, że jak na czacie jest 1000 facetów to będzie tam Twój carewicz, miszcz infantylnej ściemy? Otóż mylisz się, bo jak przebierasz w śmieciach to znajdziesz co najwyżej lepszego śmiecia ale wciąż będzie to śmieć. Idź pod budę z piwem to chociaż konkretnego budowlańca przytulisz a nie rozwodnika w typie introwertyka :) A baby to samo: baby z czatów, portali itp. dzielą się na dwie grupy: te, które ci już powiedziały, że są żonate, dzieciate, grube, wredne itp. itd. oraz na te, które to dopiero zrobią :) Dlatego przez ostatnie 5 lat ani jednej randki w sieci (a przez 10 może kilka) za to setki ludzi poznanych na mieście, pracy, stadionie czy koncercie - a wy w kółko to samo, jesteście jak małe dzieci, ile by nie tłumaczył że to bez sensu to i tak wiecie lepiej. Brniecie coraz głębiej w samotność i dziwactwo na tych czatach. Chociaż w sumie - niech się wykolejeńcy żrą między sobą :) Siedźcie przy komputerach gdy ja zaraz ruszam na miasto - mam do odwiedzenia kawiarnię, pub i dwa lub trzy kluby. Będzie więcej przestrzeni dla normalnych ludzi :)

Gość gość
Heniu miszczu, bo ci gul wyskoczy. Juz wiesz,ze chodzi o czat,wie sie nie denerwuj, nie czat a pirtal wymiany wiedzy i mysli. Pi dluuugich rozmowach tematycznych, rozmowy prywatne... Do ludzi tez wychodze, i tez bywam Tu i tam Jak mam czas,Wiec nie pieprz ja potluczony,henku:P