Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna_dziewczynkaa

jak przestac myslec o facecie?

Polecane posty

Gość smutna_dziewczynkaa

zakochałam się w kolesiu i ciągle o nim myślę :( jeszcze nie byłoby źle, gdybym była zakochana z wzajemnością, ale koleś totalnie mnie olewa. nie mogę się na niczym skupić a sesja jest, co zrobić aby zapomnieć o nim?

Gość smutna_dziewczynkaa
poszłabym na piwo, wódkę leczyć smutki ale musze kuć do sesji :/

Gość gość
Ty jeszcze do mnie wzdychasz? Mówiłem Ci, że nie jestes mnie warta. Zapomnij i nie kompromituj sie tu...

Gość Ewciaaaa23
Dokladnie! Jak sobie z tym poradzic? Mam identyczny problem ;( zaraz IDE na wino ;(((((

Gość nie ma sposobu trzeba
przeboleć, pocierpieć pamiętaj że czas leczy rany na razie spróbuj jakos sie skupic na nauce

'poszłabym na piwo, wódkę leczyć smutki ale musze kuć do sesji :/' hahaha Polacy są świetni - idę się opić żeby nie myśleć , właśnie po alkoholu jeszcze bardziej myślisz a nawet jeśli sa i tacy co nie to na 2 dzień i tak będą :D

Gość musisz to przetrwać
przeczekać, przeczekać trzeba mi a jutro znowu pójdziemy nad rzekę :D Kasia Nosowska

Gość nie da sie-
po prostu sie nie da, i nie pij ani nie narkotyzuj sie to nic niepomoże

Gość gość
A ja akurat na dniach olałem jedną laske. To ty Marto? O ona głupia myslała ze ja ją kocham, pfyy Uwielbiam łamac serca laską... A najlepsze jest to ze robie to w taki sposób zeby myślały ze to przez nie sie wszystko rozpadło. Same wpędzają sie w poczucie winy, a Ja w ich oczach wciąż jestem ideałem za którym szaleją, ale którego bardzo zraniły, zawiodły i dlatego musiały mnie stracić... Uwielbiam to :)