Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śmieszny regulamin ślubny!

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny! Proszę o pomoc. Szukałam na allegro śmiesznego regulaminu weselnego,te wesołe punkty do postawienia na stoły. Nie mogę znależć. Znajoma ma z wesela znajomych wydrukowane na eleganckim papierze,z obrazkiem,z imionami młodych i datą ślubu. Może Wy macie namiary na kogoś kto to robi?

Gość gość
ZADNA MI NIE POMOŻE?

Gość gość
1. wesele rozpoczyna się na początku a kończy, gdy młoda para zaśnie. 2. kto pojawi się na weselu w złym nastroju będzie rozweselany. jednak jesli to zawiedzie, gość będzie usunięty do szatni. 3. zabrania się dłubania palcem w talerzu sąsiada, dłubania widelcem w uchu, picia przez słomkę wódki i wycierania tłustych rąk w ubranie sąsiada. 4. podróże poszukiwawcze pod stołem, są surowo wzbronione. 5. osoby mające uwagi dotyczące wesele, zobowiązane będą do zorganizowania lepszego w przeciągu pół roku. 6. zabrania się rzucania kwiatów w kierunku młodej pary, jeśli znajdują się one w wazonie. 7. osoby, które zgubią wątek nie muszą go szukać. rano sala będzie gruntownie zamiatana i będzie można go odnaleźć. 8. osoby niezadowolone ze swoich miejsc przy stole będą miały nastepnego dnia całą salę do dyspozycji. 9. radzi się wszystkim panom przynajmniej raz zatańczyć z własną małżonką. kosztuje to tylko parę minut. w ten sposób unikną kłopotów. 10. jeżeli alkohol wyleje się na odzież, prosimy nie panikować :!: zostanie przyniesiona następna butelka. 11. dla osób które nie znajdują żadnego powodu do śmiechu wisi lustro w korytarzu. 12. zabrania się kobietom przewracania oczami, kopania w kostkę pod stołem oraz uzywania "argumentów" w celu zmuszenia mężczyzny do pójścia do domu. 13. zabrania się zabierania czegokolwiek z wesela oprócz dobrych wspomnień. 14. osoby idące do domu proszone są o zabieranie swoich partnerów. nie dopuszcza się żadych zamian. 15. jeśli któryś z gości stwierdzi, że znajduje się sam na sali oznacza to, że zabawa dobiegła końca. każdy z uczestników jest zobowiązany do przestrzegania powyższych zasad niezależnie od rasy, koloru skóry, czy przekonań politycznych lub religijnych, pod karą zmywania naczyń po weselu

Gość gość
Spaliłabym się ze wstydu, gdyby na moim weselu miałoby coś takiego stać i niby rozweselać gości. Błagam...to jest chyba śmieszne dla prostaków. Może właśnie dlatego nie możesz tego znaleźć, bo to obciach... Może jakichś 5 buraków, którzy zawsze się znajdą na weselu, to rozbawi, ale większość będzie tylko przewracać oczami. Nie piszę tego, żeby kogoś obrazić, ale żeby uzmysłowić, że to jest po prostu słabe

Gość gość
E... ja bym się pośmiała, ale tylko z "kreatywnej" interpunkcji i ortografii powyższego. :/

Gość gość
Straszna żenada i wiocha, gratuluje.

Gość paulanka
U nas na weselu było coś takiego (tzn. nieco inne punkty, ale podobne) i gościom się podobało. Wydrukowaliśmy to sami na ozdobnym papierze i dołączyliśmy do podziękowań. Nie uważam tego za wiochę

Gość gość
Żenujące...... :/ i trywialne......

Straszna wiocha, niestety do teraz spotykane są wesela z przyśpiewkami, żenującymi zabawami itd więc komuś się to musi podobać, osobiście w życiu bym się nie zdecydowała na coś takiego.

Gość paulanka
Ojej, dla was wiocha, a dla innych bardzo fajna sprawa. Nie chcecie takiego czegoś na swoim weselu, to nie musicie robić. Ale wy tylko byście krytykowały, jak przekupy jakieś...

Gość gość
super,mi się to podoba,u mnie to będzie i to w kilku językach bo będą goście z Francji,Anglii i Hiszpanii

Gość Juleczka99
lubię to !

Gość gość
hmm..., a jaki tam jest problem z interpunkcją i ortografią, bo nie widzę?

Gość gość
To wróć do podstawówki, jak nie widzisz. Z ortografią jest taki problem, że brakuje wielkich liter po kropkach (czyli na początku zdań). A co do interpunkcją to raz są przecinki, gdzie ich być nie powinno (np. przed "zobowiązane" czy po "pod stołem"), a raz nie ma, gdzie być powinny (np. po "wątek"). Plus ten wykrzyknik w dwukropkach (wtf?).

Gość gość
* co do interpunkcji

"3. zabrania się dłubania palcem w talerzu sąsiada, dłubania widelcem w uchu, picia przez słomkę wódki i wycierania tłustych rąk w ubranie sąsiada." obrzydliwe!!!, fuj, po tym już dalej nie czytałam, jeść by mi się odechciało strasznie trywialne i nieodpowiednie na wesele, wstydziłabym się coś takiego mieć

Gość gość
Witam jestem kamerzystą jak słyszę na kolejnym weselu ten regulamin to mnie trzęsie straszna wieś.

Gość gość
strasznie prostacki humor. kojarzy mi się, to z podstawówką. w sam raz do wpisania w "pele-mele" jak wiecie o co mi chodzi. jak macie dużo gości na granicy upośledzenia umysłowego, to zamawiaj koniecznie.

Gość gość
Przepraszam, myślałam, że chodzi o inną wypowiedź. Tam faktycznie jest pełno błędów...

Gość ma-lina-24
Mieliśmy coś takiego na naszym weselu, ale w nieco zmienionej formie. Tzn. u nas nazywało się to "10 przykazań weselnych" i było trochę mniej prostackie niż ten przykład tu zacytowany. Akurat nasi goście i rodzina byli pozytywnie zaskoczeni, a po ich minach widać było, że to było zabawne :)

Gość kamerun weselny
Nawet nie wiesz jak goście potrafią udawać, to samo udawany zachwyt tymi durnymi wygłupami podczas pierwszego tańca.

Gość gość
ja sie gościom nie podoba to niech na wesele nie przychodzą,ja nie wiem po jaki huj takie marudy na wesela idą a potam nie potrafią na weselu się zachować

Gość gość
Ja nie lubię takich wiejskich klimatów, ale jakbym była u kogoś na weselu i byłyby tam tego typu "gadżety" to przecież nie powiedziałabym PM nic złego. Ich sprawa, że gustu nie mają.

Gość gość
to jak ci sie nie podoba jełopie jeden ,to nie idź wcale

Gość wiecej dobrego
Oj kochani wiecej miłości do innych.. smutne jest to ze ludzie potrafia az w taki sposob hejtowac pomysly innych a to im sie naprawde podoba i to wkoncu ich najszczesliwszy dzien w zyciu.. Chcemy lepszego swiata, to zacznijmy od siebie!