Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak pożycia małżeńskiego , pomocy !

Polecane posty

Gość gość

Jestem z mężem 18 lat . Mamy dwoje dzieci już odchowanych , że tak powiem . Córka ma 16 lat , syn 13 . Młodo urodziłam pierwsze dziecko , bo mając lat 19 . Obydwoje mamy po 35 lat . Od jakieś czasu zauważyłam brak zainteresowania męża moją osobą . Kilka razy nawet starałam się poruszyć ten temat , Powidziałam mu wprost , że nie jestem zadowolona z częstotliwości pożycia ( jak jest raz w miesiącu to dobrze - przestaję już liczyć :( ) . Nigdy nie twierdziłam , że jakość była zła , wręcz przeciwnie , nawet jak było coś nie za fajnie mówiłam , że ok . Przechodziłam depresję i hostpitalizację , do tego choroba tarczycy ( już zoperowana ) i po lekach przybyło mi 30 kg ( w ciągu 2 lat ) . Zauważyłam , że mężowi to przeszkadza , kiedyś nawet stwierdził ..." wiesz co chyba powinnaś coś ze sobą zrobić " . Zdaję sobie sprawę , że nie będzie to wygladało tak jak kiedyś . Mówi mi , że jest zmęczony itd. Proponowałam nawet terapię , jestem na diecie , ale wysiłek fizyczny przychodzi mi trudno ze względu na wagę i lenistwo przyznam szczerze( ważę 91 kg przy wzroście 165 cm , aczkolwiek niektórzy mówią , że nie wyglądam na tyle kg ) Nawet jak nie było tych 30 kg więcej też różnie bywało . Nie wiem kompletnie co robić . Przyznaję szczerze jak na spowiedzi , przestałam się starać . Mój mąż nigdy nie kupił mi bielizny , nie rozmawiamy o sexie już wogóle . Mam obawę , że wszystko się rozpada , nie czuję się atrakcyjna , wręcz zaczęłam siebie nie lubić . Coraz częściej myślę o rozstaniu , co robić ? Zawsze podobały mu się szczupłe kobiety , nie wiem czy podołam z dietą .

Gość gość
Chyba już sobie odpowiedziałaś. Mąż lubi szczupłe, więc pewnie go nie pociągasz. Wiem co mówię, bo gdy mój partner trochę przytyje, od razu mija mi ochota na łóżkowe igraszki. Tak mam i już.