Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tabletki anty i sex do konca

Polecane posty

Gość gość

Czy biorac tabletki wasz facet konczy w srodku? Jakie ryzyko ciazy? Ja biore pigulki micronor i wolałabym na razie w ciaze nie zachodzic a gumek mam juz dosc..:

Gość gość
kobieto ogarij sie to tabletka antykoncepcyjna wiec dziala od pierwszego dnia od kiedy stosujesz regularnie

Gość gość
tak wiem o tym . biore punktualnie o tej samej godzinie ale i tak mam pietra . zadna metoda przeciez nie jest na 100% pewna...

Gość gość
tak robimy do końca na pigułach

Gość gość
Po co brać tabsy jeśli nie robisz tego do końca? Chyba po to są...

Gość marryjuana
Dla mnie branie regularnie tabletek, nie omijanie żadnej i bawienie się w wyskakiwanie przed końcem jest totalnie bez sensu. Przez 7 lat brania tabletek kochałam się za każdym razem do końca i czerpałam przyjemność z seksu, zamiast mieć schizy, czy "coś" z tego będzie, czy nie. A NIE będzie, bo nie masz owulacji, więc jak możesz zajść w ciążę, skoro jesteś zawsze punktualna, a Twoja komórka jajowa nie ma nawet szans na pojawienie się?

Gość gość
macie racje - po to sie faszeruje zeby czerpac z sexu przyjemnosc. jednak moj maz to ciezki orzech do zgryzienia - on sie boi wpadki . mamy juz jedno dziecko i jak na razie nie mozemy pozwolic sobie na drugie ...

Gość gość
to daj mu jakies dobre materiały o tabletkach do przeczytania, to zmieni zdanie. ja 5 lat brałam tabletki, zawsze kochalismy sie do konca, w ciaze nie zaszłam. Potem dwa lata uzywalismy tylko prezerwatywy (ewentualna wpadka ktora zakladalismy nie byalaby juz w danym momencie niczym tragicznym) i tez w ciaze nie zaszałam. Odstaiwlismy wszystko i w 3 cyklu zaszłam w ciaze:)