Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość22334455

już się dowartościowaliście kosztem tej dziewczyny z SU???

Polecane posty

Gość gość22334455

Biedni koniobijcy, prawiczki i dziewice 25 lat i więcej, trwale bezrobotni, niewykształceni - typowy kato-taliban :o czego jej zazdrościcie? chłopaka? bo same jesteście zbyt paskudne i ordynarne, żeby jakikolwiek chciał wam wsadzić? żal mi was bardziej, niż jej 🖐️

Gość gość
Jaki kato-taliban ty idiotko? Kato-Taliban to tam nie wchodzi.

Gość gość22334455
foty latają tutaj, a tutaj kato-taliban grasuje w najlepsze szmato

Gość gość
jestem dziewica --lubie sex

Gość gość
jestem dziewica --lubie sex

Gość gość
debilem jesteś czy co? szkoda jej, zawsze była głupia ale teraz to już z*****a sobie życie na maxa, bytom nie taki duzy, wieści się szybko niosą.mała k***a za żetony :o

Gość LOOKRECJA NASTROSZONA
a ty myslisz, ze jestes lepszy wyzywajac tych ludzi od kato-talibanu i innych? :D nie, jestes takim samym sfrustrowanym czlowieczkiem z malym mozgiem 🖐️ to, ze looki jest idiotka i pokazala morde na takim portalu to tylko i wylacznie jej wina 🖐️ przeciez kazdy wie jak ludzie zareaguja na takie "wyczyny" :D

Gość gość
ja mam nadzieje że ona nie popełni samobójstwa,jak przeczyta że dla kogoś jest ścierwem... ja chociaż potępiam takie zachowanie jakie zaprezentowała to jakośnie potrafie nią gardzić jest mi tylko właśnie żal.. bardziej gardze taką nagonką i pluciem anonimowym przez jadowitych wrednych ludzi dla których to jedyna sensacja w życiu i dowartościowują się kosztem psychicznie chorej dziewczyny

Gość gość
ja mam nadzieje że ona nie popełni samobójstwa,jak przeczyta że dla kogoś jest ścierwem... ja chociaż potępiam takie zachowanie jakie zaprezentowała to jakośnie potrafie nią gardzić jest mi tylko właśnie żal.. bardziej gardze taką nagonką i pluciem anonimowym przez jadowitych wrednych ludzi dla których to jedyna sensacja w życiu i dowartościowują się kosztem psychicznie chorej dziewczyny