Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydal który poniżył ładną dziewczynę za to że ta...

Polecane posty

Gość gość

Czy miałyście sytuację, że chciałyście sobie zrobić jaja z brzydkiego nieznajomego, udało się wam go ośmieszyć i zrobić z niego frajera a ten okazał się bardzo ważnym i wpływowym człowiekiem który później się na was zemścił i nie tylko wywali was z pracy, ale też macie wiele innych problemów związanych z jego wpływami???? Miałyście tak?

Gość Nie brzydal
Uważam że to chore ośmieszać drugiego człowieka... jego wina że jest brzydki?, na pewno przez to nie raz cierpiał..., reakcja jego prawidłowa, pokazał kretynce ile jest warta, taka kobieta to śmieć bez empatii nie kobieta. Powinni takie utylizować a nie puszczać wolno na ulicę...

Gość gość
bujaj się 'ładna dziewczyno"

Gość gość
sadzisz ze on nie wie ze jest brzydki i nie cierpi z tego powodu?

Gość gość
Ale co to kogo obchodzi, że nie jego wina? Słabszych zawsze gnębią silniejsi, od podstawówki się tego ludzie uczą, gdzie ci lepsi gnębią tych gorszych. Piękny przecież jest lepszy od brzydkiego to i moje zachowanie było naturalne.

Gość Nie brzydal
gość - słabszych gnębią kretyni nic nie warci... kobieta która poniża faceta bo jest brzydki świadczy że nie jest kobietą tylko zwierzęciem bez uczuć i szacunku do innych, nie chciał bym mieć takiej dziewczyny, na szczęście mam normalną...

Gość gość
dokladnie jak wyzej moze chlopak ma wiecej klasy niz taka laska i jest mu jej po prostu zal... w koncu kto sie pustakiem urodzil czesto pustakiem umiera

Gość gość
nie ma brzydkich ludzi, są tylko tacy z urodą dla koneserów

Gość gość
zrobiłaś sobie z niego jaja bo był brzydki? Ambitnie ;) Jesteś beznadziejna. Należało ci się ładna idiotko.

Gość gość
Chyba musisz byc chora psychicznie jak sie dowartosciowujesz tym ze brzydkiego faceta osmieszasz ! Mam nadzieje ze kiedys taki ci wstydu narobi to zobaczysz jak to jest:)

Gość gość
gość Ale co to kogo obchodzi, że nie jego wina? Słabszych zawsze gnębią silniejsi, od podstawówki się tego ludzie uczą, gdzie ci lepsi gnębią tych gorszych. Piękny przecież jest lepszy od brzydkiego to i moje zachowanie było naturalne. x Zgodnie z tą filozofią - gość cie zgnoił jako silniejszy pozycją. Czego więc chcesz?

Gość gość
Piękny przecież jest lepszy od brzydkiego to i moje zachowanie było naturalne. A w czym jest lepszy oprocz wygladu ? :D nie osmieszaj sie gosciu takich jak ty zjadl bym na sniadanie !

Gość shiska
Poniżając innych poniżasz siebie, bardzo Ci tak dobrze frajerko hahahaha, aha odpowiadając na twoje idiotyczne pytanie nie nie miałam tak, nigdy by mi nie przyszło do głowy żeby kogoś poniżać z powodu wyglądu, lub jakiejkolwiek rzeczy na którą się nie ma się wpływu