Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaź

mój chłopak jest dziwny

Polecane posty

Gość kaź

cześć pisze bo już nie wiem czy to ja jestem jakaś nienormlana czy on, może tak pokrótce ... jesteśmy ze soba ponad 1,5 roku ... od samego początku nie wygladało to na związek ... jego zachowanie coraz bardziej mnie drażni, studiuje w miescie kótre On zamieszkuje.. nigdy nie byłam u niego w domu nie poznałam mamy... staram sie jakoś to zrozumieć ale jest mi z tym cieżko.Nigdy nie dostałam od niego nawet głupiego kwiatka *czyt. jako gest. Nigdy nie poczułam sie dla niego jakiś wartosciowym człowiekiem którego można pokochać...(słowa kocham ani nie słyszłam ani nie poczułam) zawsze myśli tylko o sobie ,czy to może nuta egoisty...Nie znam jego znajomych ... nigdy z nimi nie wychodzimy , on moich zna choć czekałam na to prawie rok czasu żeby Go gdziekolwiek zaciągnąć.. czasami czuje się w tym zwiazku jakbym to ja nosiła spodnie! czasami traktuje mnie jakbym była jego kolega... może poprostu taki ktoś nie potrafii być w z kimś? zadaje sobie milion pytań ,jak rozgryść takiego człowieka który raz zachowuje się tak jakby był obcy i zimny , a za drugim razem może być mily fajnie sie z nim rozmawia... spędza czas itd... czekam na wasze komentarze ... może ktoś patrzący na to z boku rozjaśni mi co nie co.

Mam wrazenie, ze ty dodajesz mnostwo iluzji do tej znajomosci. Dla mnie to nie jest zaden zwiazek. To raczej luzna znajomosc miedzy chlopakiem i dziewczyna. Na jakiej podstawie uwazasz, ze wy jestescie niby para? Czy on sie kiedykolowiek w tej kwestii okreslil?

Gość gigi gigi
co ci rozjaśnić? nie widzisz, że traktuje cię jak koleżankę - to nie jest żaden związek - nie wmawiaj sobie!

Gość gość
bo jestes jego kolega jesli wyobrazenia przecza faktom - wierz faktom

Gość taki jeden facet 28
ja też tu widzę za dużo iluzji . Patrz na to jak Cię traktuje to raz ..dwa nie traktuje Cię tak jak byś chciała ..trzy ? ..poszukaj sobie odpowiedniego faceta

Gość gość
Ty go nie kochasz tylko oczekujesz by dawał Ci prezenty a cała reszta to ściema

Gość różyczka blada
to nie jest związek

Gość gość
Miałam tak samo, po roku wyszło że mnie nie kocha. Dzisiaj nie jesteśmy razem.

Gość gość
Jeżeli z nim śpisz to jesteś tylko rozrywką od czasu do czasu :/ Jeżeli nie przedstawił cię znajomych tzn Albo ma inna dziewczynye o której wszsytcy wiedzą oficjalnie albo po prostu on cie nie kocha i żadnych planów3 z Tobą nie wiąże.