Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tabletki a ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Może cała sprawa wyda się śmieszna ale proszę o rady. Biore tabletki od 11 czerwca, stosunek obył się 15 czerwca, wytrysk poza pochwą na zewnątrz. Prawdopodobnie pomyliłam się w dniach i wziełam tabl nie z tego dnia kiedy powinnam, choc wzielam tyle ile powinnam do tej pory, wiec nie pominełam żadnej. Ale mam jakies lęki, ze albo pominelam tabletke albo cos dostalo sie do srodka> jakie ryzyko zajscia w ciąże????

Gość gość
bleeeee, w czasie okresu się kochacie? Nie boisz się jakichś stanów zapalnych potem? Przecież wtedy droga otwarta do przedostawania się bakterii do macicy :(

Gość gość
byłam już po okresie.. Ale nie ważne niepokoje się czy jest jakies ryzyko zapłodnienia. Dodam że fatalnie się czuje, ale to i tak za szybko pojawiły by się oznaki ciązy

Gość gość
Podtrzymajcie mnie na duchu i powiedzcie ze szanse sa niewielkie? kiedy zrobic test dla świetego spokoju?

Gość gość
A po co bierzesz anty skoro i tak im nie ufasz? Szkoda się faszerować a przyjemności i tak z seksu nie mieć.

Gość gość
nie rozumie przeciez wzielas tabletke nie wazne czy pisalo sroda czy piatek-tabletka jest taka sama

Gość gość
no wziełam, przeliczyłam dokładnie i wziełam tyle ile powinnam. więc teoretycznie jestem zabezpieczona, ale niech sie skonczy cale to opakowanie, zrobie test na wszelki wypadek i chce miec spokojna glowe

Gość gość
jeśli fatalnie się czujesz to pewnie masz źle dobrane tabletki i trzeba je zmienić na inne. Tyle się mówi o złej tolerancji tabletek i że zdarza się, ze trzeba je odstawić, a ty ledwo połknęłaś tabletkę a już seks... W ciązy nie będziesz, raz że nie było do końca a dwa, że dobierzesz tabletki do końca opakowania jeśli nie będzie sensacji typu wymioty po tabletkach. Warto tak ryzykować zanim sprawdziłaś czy tabletki są dobrze przez ciebie tolerowane przez pierwszy miesiąc??? Strasznie nieodpowiedzialne kobiety jesteście :(

Gość gość
Brałam te tebletki już przez 1,5 roku. potem odstawiłam na 8 miesiecy no i zaczełam znowu brac. tabletki sa ideane nie czulam po nich zadnych zmian, a wczorajsze zle samopoczucie bylo chyba wynikiem zjedzenia czegos co siadlo mi na zaoladku, no wlasnie zostalo mi jeszcze 12 tabl, wiec nawet gdyby cos to przeciez przy regularnum braniu kolejnych tabletek ciaza raczej odpada