Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hyson

Zwiążek z partnerem z borderline

Polecane posty

Gość hyson

Czy ktos jeste w zwiazku z partnerem, który ma zaburzenia osobowości borderline lub inne? Czuje sie w tym wszystkim sama, chce z kims pogadac.

Gość tuitamituitam
Byłam w związku z partnerem z depresją, w bliskiej znajomości z kolegą ze schizofrenią/rozdwojeniem i do tego mój ojciec afektywny. Ciągłe zamartwianie się czy czegoś sobie nie zrobi, wciskanie leków na siłę, szpitale, pilnowanie. Nikomu nie życzę... Rozumiem, że tacy ludzie też potrzebują miłości i czułości, ale... No cóż, jeśli chcesz mieć zszargane nerwy, być na czuju dzień i noc, to kontynuuj związek. Jeśli jednak cenisz sobie choć trochę samą siebie to uciekaj. Uciekaj dziewczyno.

Gość gość
Uciekaj póki możesz.

Gość gość
jestem osobą typu borderline, niestety mój partner ma podobne problemy

Gość hyson
ja starsznie sie męczę, czuje sie jak w błednym kole, zdrady, rozstania, powroty, wyzwiska, spokoj i znowu to samo...ja nie umiem juz postepowac z nim, cokolwiek zrobie albo nie zrobie i tak zle...chyba sama juz potrzebuję psychologa...

Gość gość
a jak objawa ise osobnowosc boderline?

Gość gość
to zależy jak zaawansowana jest choroba, mój brat ma bordeline, ma swoje fazy, ale ogolnie spoko gość, ma dziewczyne 3 lata i tez jest ok.

Gość gość
jesteś matka teresa od zaburzonych głów ?, uciekaj taki człowiek jest kulą u nogi na własne życzenie , sami wpędzają się w choroby chlaniem, dragami a potem jaki on biedny bo ma psychoze w głowie chcesz skazac swoje dzieci na widok zdziecinniałego frajera jako ojca ? jak ja słysze choroba dwubiegunowa , tak s*******e usprawiedliwiają swój k******i charakter nazywajac to chorobą

Gość gość
tak on najpierw zniszczy Ciebie, ponizy, zeszmaci...i jeszcze bedzie wmawiał ze to wszystko twoja wina.