Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Azija

Niewykorzystane szanse nie dają mi spokoju.

Polecane posty

Gość Azija

Od dwóch lat podkoc**ję się skrycie w znajomym z uczelni i do tej pory nie odważyłam się przejąć inicjatywy. Jestem tak paranoicznie nieśmiała i lękliwa, że stać mnie jedynie na pośpiesznie rzucone cześć. Brak mi doświadczenia z facetami i mam wrażenie, że wypadam w ich towarzystwie na dziwną i nudną. Kilka razy próbowałam się przełamać, zagadywałam do kilku facetów, ale chyba nie byli zainteresowani rozmową. ze mną. Stąd jeszcze bardziej zamknęłam się w sobie. Udaję, że mam gdzieś męski świat, gram samowystarczalną, ale prawda jest taka, że czuję się nieszczęśliwa. Tym bardziej teraz. Kończę studia i muszę pogodzić się z faktem, że zaprzepaściłam kolejne szanse na miłość. Niby staram się zdystansować, udaję, że nic takiego się nie stało, a mimo to cierpię na samą myśl, że już więcej go nie spotkam...

Gość Azija
Proszę o radę. Kompletnie sobie nie radzę z nieśmiałością.

Gość Azija
Dlaczego nikt nie odpisuje?

Gość gość
moze jestes malo urodna?

Gość Azija
Nie, pod względem wyglądu jestem całkiem całkiem. Po prostu jestem nieśmiała i wypadam na dość nieporadną.

Gość gość
jak poznasz panow od podszewki zrozumiesz ze nie bylo czego zalowac... tego kwiatu jest pol swiatu a 3/4 gowno warte

Gość Azija
W jaki sposób, skoro nie potrafię rozmawiać z facetem? Nie wiem nawet, jak zagadać. A tak bez konkretnego pretekstu chyba trochę głupio.

Gość Nieśmiałły
Nie głupio jeśli facet jest porządny.