Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę być w ciąży ?

Polecane posty

Gość gość

Witam, pewnie zaczynam ten sam temat po raz setny ale nigdzie mogę znaleźć odpowiedzi na moje pytanie w połączeniu z tym co się ze mną dzieje. Więc z góry przepraszam. Ostatnią miesiączkę miałam 23 czerwca, kochałam się 1 i 2 maja oraz 4 i 5 maja. Cykle mam regularne 29 dni. Od tygodnia mam dziwne objawy: bóle mięśni, bóle głowy, zawroty głowy, zmęczenie, senność a także podwyższoną temperaturę oraz delikatne skurcze w podbrzuszu parę razy w ciągu ostatnich 2 dni a nawet delikatną biegunkę przez ostatnie 3 dni. Na dziś miałam planowaną miesiączkę i dostałam rano plamienia, plamienie jest w postaci jasnej krwi, nie jestem w stanie powiedzieć co będzie jutro dodam że boli mnie podbrzusze. nie wiem czy jest możliwość ciąży czy nie. Proszę was o pomoc

Gość gość
A czemu testu nie zrobisz jeśli uważasz że to ciąża? Tyle czasu minęło że spokojnie możesz zrobić a wynik będzie wiarygodny. A ten okres to kiedy miałaś, w maju czy w czerwcu??

Gość gość
w maju, przepraszam popełniłam błąd. Test miałam dziś zrobić jak wstałam ale właśnie dostałam tego plamienia. Ale pierwsza myśl że to okres i oduściłam sobie ale te objawy mnie niepokoją, bo na 75% byłam pewna że okres się nie pojawi a tu leci ze mnie

Gość gość
Ale jesli seks był przed wcześniejszym okresem to skąd myśl o ciąży? Czyżby i tamten okres był inny niż zwykle?

Gość gość
Teraz są takie temperatury, że wszystko jest możliwe. Mi się okres spóźniał 10 dni i dostałam dopiero wczoraj. Jutro się rozwinie :) Nie jesteś w ciaży :)

Gość gość
Boże co ja piszę seks był w czerwcu a okres w maju. Już z tych nerwów to głupoty piszę. Bardzo przepraszam! :(

Gość gość
W takiej sytuacji jest jak najbardziej możliwa ciąza.

Gość gość
Witam wszystkie dziewuszki:) W 12 dniu cyklu zaczęły boleć mnie piersi a kilka dni później podbrzusze tak jak na @. Pierwszy raz mi się to zdarza, jestem ogólnie jeszcze młoda bo mam 21 lat ale chciałabym już małe bobo. Długo się staramy z chłopakiem i bylibyśmy szczęśliwi gdyby w końcu się nam udało. Dziś jest 17 dzień cyklu i zrobiłam test ale niestety był negatywny:(w tym że test był paskowy nie najlepszej jakości i nie wiem czy wykazałby ciąże tak wcześnie. Proszę więc o poradę doświadczone koleżanki:)