Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania alergia

Katar i kaszel zatokowy

Polecane posty

Gość Ania alergia

Witam serdecznie. Od niedawna mam problem z powracającym kaszlem i katarem zatokowym. Miałam podawane trzy rodzaje antybiotyków, na pewno w tym Dalacin C ale zwalczalo tylko stan zapalny, a katar nadal został, po jakimś czasie wrócił kaszel, dostałam skierowane do alergologa, wyszły mi alergie na pylki, rozrocza i inne. Dostałam tabletki rupafin, steryd do nosa avamys, zafiron i miflonide, na jakiś czas minęły dolegliwości ale niestety po dwóch miesiącach wróciły... Tyle lekarstw na takie objawy? Czy warto to brać czy teraz potrzeba zmienić ? Odczulanie dopiero we wrześniu , a alergolog za 3,5 tygodnia :-( jak tu wytrzymać tyle czasu ? Co polecacie

Gość gość
Akupunkture

Gość gość
Katar czy kaszel to nie choroba ale objaw. Czy ty w ogóle wiesz dziecko do czego konkretnie służą antybiotyki?

Gość gość
A kto tu pisze do autorki,dzicko???

Gość gość

Mega jestem zadowolona że kupiliśmy włoski Novama Familino Pro. Zakup zdecydowanie na lata, a nie na kilka inhalacji i do kosza. Gwarancja wieczysta, fajny poręczny kształt, mała waga i też cała objętość nie jest jakaś super rozbudowana, pracuje cicho mimo że to model pneumatyczno tłokowy z kompresorem.

Gość gość

My używamy w domu Familino, to jest włoski model na dożywotniej gwarancji. Dużo technicznych rzeczy masz na novamed.pl/novama-familino-by-flaem-z-dozywotnia-gwarancja. Podaje lek w dobrym tempie ma regulację można sobie dostosować aerozol do konkretnego leczenia.

Gość Gość
Dnia 24.05.2019 o 11:21, Gość gość napisał:

My używamy w domu Familino, to jest włoski model na dożywotniej gwarancji. Dużo technicznych rzeczy masz na novamed.pl/novama-familino-by-flaem-z-dozywotnia-gwarancja. Podaje lek w dobrym tempie ma regulację można sobie dostosować aerozol do konkretnego leczenia.

też polecam

Gość ere

Sprawdź, czy możesz stosować leki do nebulizacji dowolne w inhalatorze. Model, z którego korzystam i spełniał takie wymagania to https://novamed.pl/novama-familino-by-flaem-z-dozywotnia-gwarancja. Również współpracuje z każdą marką soli fizjologicznej, nawet z dodatkiem kwasu hialuronowego, więc już można robić poważniejsze terapie domowe.