Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość z pytaniami do Was sie zwracam

porównywarka - w którym kraju jest NAJLEPIEJ ?!?

Polecane posty

Gość z pytaniami do Was sie zwracam

Chodza mi mysli, zeby wyjechac zagranice. A jest tyle krajow w UE, w ktorym zyja Polacy, ze naprawde nie wiem ktory wybrac. A zalezy mi na stalej emigracji, tak wiec dobrze by bylo dokladnie sie zorientowac, ktory kraj daje ludziom najlepsze warunki do zycia. Szwecja, UK, Holandia, Niemcy, Irlandia, Dania itd...? Ktory kraj jest PRZYJAZNY obywatelowi? Ktore panstwo daje darmowe leki albo za niewielka oplata? Ktore POMAGA ? Gdzie lepsza opieka lekarska? Moje pytania poruszaja kazdy aspekt zycia. Od pracy, szkol (darmowe czy platne, drogie czy tanie, dobre programy nauczania?), poprzez ludzi, ich nastawienia do zycia. Jestescie szczesliwi? Dlaczego wybraliscie dany kraj? Sluszna decyzja? W ktorym kraju to obywatel jest na 1. miejscu, a nie politycy, urzednicy? Chetnie poczytam Aasze refleksje. Piszcie o wszystkim, co Wam przyjdzie do glowy na ten temat. Fajnie jakbyscie rowniez finansowo rozpisali, na co wydajecie, co ile kosztuje chociazby.. Jak dla mnie temat rzeka, ale mam nadzieje, ze ktos cos doradzi :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować