Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Potrek P.

Budowa domu

Polecane posty

Gość Potrek P.

Hej. zastanawiam się nad wyborem projektu domku. bardzo podoba mi się www.dominanta.pl/oferta/reksio_2G.html jest ładny i nowoczesny... a sama firma sprawdzona i chwalona przez budowniczych. co myślicie o nim i jak wam się podoba ? czy może lepiej coś standardowego ze spadzistym dachem ?

Gość gość
Fajny

Gość gość
Moim zdaniem domek jest typowy. Tylko proponowane wykończenie nawiązuje do nowoczesności. Jak dla mnie zbyt oklepany- obecnie jest dużo fajniejszych , nowoczesnych projektów. Minus za brak choćby niewielkiego podpiwniczenia.

Gość gość
lepiej weź cos z dachem dwyspadowym wtedy masz wiecej miejsca na gorze

Gość gość
te domy wyszły z mody b. drogi dach są źle rozwiązane, klitki! i po co duży garaż pod drogim dachem kopertowym, bezsens mam dom ..i teraz budowałabym parterowy z pralnią i garderobą nikomu nie chce się biegać po schodach! na szczęście jest normalna spora łazienka i drugi pokój na dole a garaż można zbudować wolnostojący zobacz projekty na domy w stylu

Gość Kasia

A widziałeś projekty  JW Budownictwo ??  Ja jestem zainteresowana ich projektami bo są bardzo nowoczesne i fajnie zagospodarowane. Mam 2 dzieci, więc nic małego mnie nie interesuje :) 

Gość Ada Szuman

Mnie się podobają klasyczne projekty. Budowałam dom z firmą JW Budownictwo i oni mają dużo projektów, w każdym stylu. Myślę, że każdy znajdzie tam coś dla siebie 😉

Gość Krystian
Dnia 21.11.2019 o 15:42, Gość Ada Szuman napisał:

Mnie się podobają klasyczne projekty. Budowałam dom z firmą JW Budownictwo i oni mają dużo projektów, w każdym stylu. Myślę, że każdy znajdzie tam coś dla siebie 😉

Też budowałem dom z tą firmą! Jesteśmy z żoną miłośnikami tradycyjnego budownictwa i zbudowali nam piękny domek jednorodzinny. Najfajniejsze jest to, że mają możliwość wprowadzania autorskich elementów w projekcie. Domek jest idealnie taki, jak chcieliśmy, cieszymy się nim od ponad roku, dziś już razem z synkiem 🙂

Gość Gaba

Jw Budownictwo rzeczywiście są dobrą firmą. Rzetelni i robią wszystko na czas.

Gość Gaba

Jw Budownictwo rzeczywiście są dobrą firmą. Rzetelni i robią wszystko na czas.