Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myślicie o debilu który całe swoje życie złożył w rence zdrajcy!

Polecane posty

Gość gość

A było to tak! Dawno Dawno temu dziewczyna z biednej rodziny zakochała się po uszy w pewnym sytuowanym chłopaku! Po dwudziestu latach życia ślubie i córeczce, zorientowała się że nie jest sytuowany bo jego babka to sprzątaczka a matka to oszustka i degeneratka , która dla kasy , ale nawet nie dla niej tylko dla pozycji społecznej jest w stanie zrobić wszystko! Syna miała gdzieś urodziła i lufrowała rozwód z tatusiem , a mój mąz trafił pod okropne skrzydła babci.Poznałam go gdy miał 17 lat. Zakochałam się po uszy za troskliwość czułość oddanie , pożądanie. Było cudownie! Po ślubie było coś nie tak ale co tam wszystkie pary mają jakiś kryzys! Z sexem źle , z gadką źle , wredna teściowa wszędzie , jeszcze bardziej wredna babka, za drzwiami.Istny Big Brader mój mąż wiedział kiedy puściłam bąka i tak jest do dziś. Musiałam przetrwać bo moi starzy mieli mnie gdzieś ich synek a mój brat kretyn zawsze miał większe problemy.Zawsze byłam sama.Boże po 20 latach małżeństwa jestem skłonna podejrzewać męża ze jest pedałem. Jestem zwykłą ,,kowalską -mały biały domek gwara dzieci , czuły facet-kochający przyjaciel ''- co mam ? -jedno dziecko - bo On nie będzie z*********ł dnie i noce, działkę która jest bo ją wypracowałam na trzech etatach kiedy mój luby musiał uczyć się komputera.Teraz mój luby od kilku lat siedzi z telefonem w kiblu po kila godzin dziennie. SAMSUNG GALAXY II. Nie jestem idiotką.Kiedy zmordowana musiałam iść spać bo do pracy, mój luby odpalał kompa ! Kilka razy przyłapałam jak w nocy gdy się przebudziłam on siedział i zamykał strony przede mną.Gdy wysyłałam mu smsy miał wyciszony telefon. Wiem że ma kogoś.Czuję że mnie okłamuje. Byłam u prawnika i dowiadywałam się jaką przyszłość zgotował mi mój ukochany. Jestem bezdomna. Nie mam nic. chociaż to co On ma zawdzięcza mi.Nigdy nie byłam zameldowana w jego mieszkaniu, chociaż mój tata wyremontował mu dwa.Kasował historię , w kompie wiem ,że mam przesrane. Jestem bezrobotna i ubezwłasnowolniona, a do tego wariatka! Wiem ze ludzie wiedzą, widzę uśmiechy i te ich porozumiewawcze spojrzenia ! Chcę umrzeć ! tyle jest warta prawdziwa miłość! Piszę bo chcę udowodnić że nie jestem wariatką. chcę aby ktoś pomógł mi rozszyfrować moje życie.Informatyk.

Gość gość
to jest temat na książkę

Gość gość
mam was w d***e !!

Gość taterniczkajh
W rece,debilu..

Gość gość
zacznij działać...le dziecko ma lat?