Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj facet w ogole nie inicjuje seksu!

Polecane posty

Gość gość

kurde poradzcie mi bo ja juz nie wiem... jestesmy razem poltora roku. na poczatku chodzilam non stop napalona i srednio raz dziennie inicjowalam seks (zawsze ja). on nigdy nie zaczyna pierwszy. teraz troche mnie ta sytuacja zmeczyla i przestalam juz sie na niego rzucac. myslalam, ze jakos to go zmobilizuje, ale nie... po prostu sie prawie nie kochany. jesl8i ja do niego wystartuje, to ok, jest seks. jak nic nie robie, to nie ma... kurde dlaczego tak? co z tym zrobic? sugerowalam mu juz to delikatnie kilka razy ale nic sie nie zmienilo

Może zasugeruj mniej delikatnie? Z faacetami trzeba prosto z mostu bo oni na delikatne sugestie nie reaguja :P

Gość sebek1243
Moze byc duzo powodow.Nie ma na Ciebie ochoty i stuka jakas inna na boku.Moze ma niskie libido i nie ma takich potrzeb jak Ty.Znajdz sobie jakiegos ogiera ktory bedzie pasowal do Ciebie bo przez takie sytuacje zwiazki sie rozpadaja.

Gość gość
tylko dziwi mnie to, ze jak ja zaczne to on sie nie opiera praktycznie nigdy. inicjuje seks codziennie to jest codziennie. inicjuje raz na tydzien to jest raz na tydzien. o co chodzi??

Gość 88Asiek88
Nie rozumiem kobiet, które nie potrafią rozmawiać ze swoimi mężczyznami. Czy tak trudno go o to zapytać?

Gość sebek1243
Jak do mnie by podeszla jakas laska i chwycila mnie za kutasa to prawdobodobnie bym z nia uprawial seks chodz moze byc nie w moim guscie.Mozesz z nim porozmawiac i moze przez ta rozmowe sie zmieni ale czy naprawde on taki jest?

Jest po prostu leniem :D Jak uz się rozbierzesz i na niego wejdziesz, to mniej wysiłku wymaga żeby trochę d*pskiem poruszał niż próbować cię zrzucić :P

Gość gostek222
jestem ze swoim ponad trzy lata od pewnych miesięcy powiedziałam mu że ma mniejszą ochotę i że to ja teraz zawsze zaczynam i dlaczego tak jest on powiedział że jego ochota się nie zmieniła tylko mi wzrosła no i fakt bo wcześniej to kochaliśmy się raz dziennie i mi to wystarczało a teraz ciągle mam ochotę i jeden raz mi nie wystarcza

Gość nies cesliwa
to sie ciesz!! moj chce non stop rano mnie budzi w nocy nie daje zasnac :/ paranoja!!

Gość Smutna..123
A ja bym chciała chociaż tak .... a u mnie jest tak , że inicjuje i jestem odrzucana ... to jest dopiero tragedia .. gdybym inicjowała i miała ten seks to byłabym w 7 niebie , naprawdę

Gość siwyedek
Złomowisko PL S03E09 http://24filmyonline.pl?u=Zlomowisko_PL_S03E09 Kulisy powstawania programu. Widzowie mają okazję poznać ciekawostki związane z produkcją serii. Twórcy przypomną też najbardziej zabawne wydarzenia opatrzone komentarzem bohaterów.

Gość Matcho
Ale macie problemy ja swoją chciałbym chociaż raz dziennie ale jej wystarcza dwa góra 3 razy w tyg i to jeszcze po 15 -20 min już chcę kończyć ona szybko dochodzi ale ja takie tempo nabieram że ona ze trzy razy w ciągu 20 min potrafi dojść a jak ją dobrze n*******lam to ma orgazmy po kilka min a ja za to całe plecy podrapane i przewaznie nie dochodzę w ciagu tych 20 min z powodu ze mi tak pazury wbija jest sporo młodsza(11lat ja mam 31) ale jak w szkole sredniej miałem dziewczyne to na poczatku też po 10 min konczyla2 ale po pewnym czasie to mniej niż godz stosunki nie występowały nie liczac szybkich numerkow na imprezach czy w aucie jak jej podnieść libido?

Gość gość
11 lat!? To tobą prokurator powinien się zająć

Gość gość
11 lat!? To tobą prokurator powinien się zająć // debilko wiesz co piszesz, najlepiej w*********j bo chyba jesteś nie dorobiona umysłowo

Gość gość
On napisał że jest 11 lat młodsza :-D ludzie czytajcie ze zrozumieniem

Gość gość
No wiecie każdy ma inne potrzeby seksualne. Sa kobiety które chcą rzadiej, są kobiety które chcą wczesniej i wszystko jest normalne. Po prostu każdy jest inny. Bardzo trudno jest się dopasować. Tak aby jemu się chciało i jej. Nie zastanawialiście się nad jakimś wspomaganiem? Na przykład cum on. Zwiększa ilość spermy, sprawia,że erekcja jest dłuższa no i ogólnie ochota również jest lepsz ( przynajmniej u mnie).

Gość gość
Są też kobiety, które same rzadko inicjują seks, co nie znaczy, że nie mają ochoty.:-)

Gość gość
pewnie wali niemca w kask :) a babę traktuje jako ewentualny substytut walenia konia :)

Gość gość
Bo kobieta powinna sie starac by mezczyznie sie zwyczajnie chcialo.

Gość gość
To proszę napisz niby jak ta kobieta miała by się starać?

Gość gość
Cum on to przypadkiem nie jest środek jedynie na erekcję? Bo do tej pory byłem pewien, że po prostu ułatwia stawanie. Ale że zwieksza ochotę?

Gość gość
Jeżeli chodzi o cum on, to tak - jest tak jak piszesz.