Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 gosc94

asm group - ktos pracowal jako hostessa?

Polecane posty

Go艣膰 gosc94

Prosze o opinie na temat tej agencji

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 alllexii
Nie pakuj sie w to. Brdzo nieuczciwa firma, moja siostra po roku nadal nie ma kasy na koncie beznadziejna sprawa ehhh.szukaj innej uczciwej bo ta to gwarancja darmowego zapie..olu !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie polecam.Po 4 mcach dali chajs za prace i po awanturze nie jednej..poszukaj lepszej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hostessaasm
Wg mnie nie warto-praca dla zdesperowanych-za marne pieni膮dze i ci膮g艂y opieprz. ZDECYDOWANIE ODRADZAM.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jednyms艂owem
DZIADOSTWO

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
info na temat tej pseudo firmy znajdziecie na forum gazeta.pl - 'partner asm warszawa-jak jest' warto poczyta膰 przed podj臋ciem w膮tpliwie fajnej pracy.. wolontariatu raczej nale偶a艂oby napisa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ASM_GROUP
Radz臋 przeczyta膰 od deski do deski umow臋....korzystna tylko dla jednej ze stron...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zdecydowanie nie polecam. po miesiacu dalej nie ma pieniedzy na moim koncie. dostalam jedynie zwrotnego maila z informacja ze moja stawka zostala obnizona z 12zl na 8zl /h.......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jaka bezczelna firma, aja mia艂am isc tam pracowa膰 na szczescie istniej膮 jeszcze takie fora, dzi臋ki ludzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mnie poza tym zalezy zeby zarobic pieni膮dze a nie by膰 jeszcze na minusie to juz wol臋 w domu siedzie膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Stanowczo NIE POLECAM ! Firma sama wymy艣la sobie jakie艣 op艂aty administracyjne, kt贸rych nawet nie ma zapisanych w umowie. A koordynatorka nigdy nie odbiera telefonu i ma za przeproszeniem w swoim powa偶aniu, 偶e nie wyp艂acili Ci nale偶nych pieni臋dzy. Unikajcie tej firmy jak OGNIA !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
R贸wnie偶 odradzam wszystkim prac臋 w tej pseudo agencji, s膮 mili jak chc膮 偶eby cz艂owiek podpisa艂 z nimi umow臋 a potem brak kasy na koncie i nie wiedz膮 dlaczego tak si臋 sta艂o. Zwyk艂e z艂odziejstwo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z艂odzieje! nie p艂ac膮 za dobrze i rzetelnie wykonan膮 prac臋! UWAGA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mog臋 z czystym sumieniem zaproponowa膰 hostessbooking.pl. Od lat wsp贸艂pracuje z nimi na r贸偶nych eventach jako hostessa i nigdy jeszcze si臋 nie zawiod艂am. Agencja jest na najwy偶szym poziomie i stawki te偶 s膮 bardzo dobre a zlecenia przyjemne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja nie narzekam. Znajoma poleci艂a mi ASM. Pieni膮dze wyp艂acaj膮 zawsze, jedyny minus to taki, 偶e dosy膰 p贸藕no bo trzeba czeka膰 ca艂y nast臋pny miesi膮c. Koordynator bardzo sympatyczny mi si臋 trafi艂. Je偶eli kto艣 chce dorywcz膮 prace to spoko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
UWAGA! Nie wyp艂acaj膮 pieniedzy!! Omijac szerokim 艂ukiem!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klaudiacc22
A ja ju偶 przetestowa艂am dobre 10 agencji i polecam agencj臋 hostess DNA - http://hostessa.pl. Zawsze wszystko bezproblemowo, du偶o zlece艅, dobre stawki, pieni膮dze w porz膮dku i na czas.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To oszu艣ci. Nie wyp艂acaj膮 nale偶nych pieni臋dzy i jeszcze g艂upa r偶n膮 偶e nie wiedz膮 dlaczego tak si臋 sta艂o. Najgorsze jest w tym to, 偶e njbardziej zaanga偶owani w ud***enie pracownika s膮 koordynatorzy :( Ta pseuofirma to jeden wielki cyrk z p贸艂inteligentami na stanowiskach. Unikajcie jak ognia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
R贸wnie偶 przestrzegam tylko nerwy zero kasy !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja pracuje od czasu do czasu jak mi pasuje zlecenie, kasa zawsze jest, ale faktycznie miesi膮c p贸藕niej to jedyny minus.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dno pod ka偶dym wzgl臋dem. Ci膮g艂a rotacja pracownik贸w,brak wyp艂at,z艂a atmosfera

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
R贸wnie偶 nie polecam. Milion telefon贸w musia艂am wykona膰 偶eby w ko艅cu si臋 doprosic wynagrodzenia , mia艂am mie膰 stawk臋 10zl/h wyplacili mi (po sporych trudach) 7zl/h. Nie dajcie si臋 nabra膰, oni 偶eruj膮 na takich m艂odych naiwnych osobach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Up ? Nadal tak s艂abo?

Udost臋pnij ten post