Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc94

asm group - ktos pracowal jako hostessa?

Polecane posty

Gość gosc94

Prosze o opinie na temat tej agencji

Gość alllexii
Nie pakuj sie w to. Brdzo nieuczciwa firma, moja siostra po roku nadal nie ma kasy na koncie beznadziejna sprawa ehhh.szukaj innej uczciwej bo ta to gwarancja darmowego zapie..olu !

Gość gość
Nie polecam.Po 4 mcach dali chajs za prace i po awanturze nie jednej..poszukaj lepszej

Gość Hostessaasm
Wg mnie nie warto-praca dla zdesperowanych-za marne pieniądze i ciągły opieprz. ZDECYDOWANIE ODRADZAM.

Gość jednymsłowem
DZIADOSTWO

Gość gość
info na temat tej pseudo firmy znajdziecie na forum gazeta.pl - 'partner asm warszawa-jak jest' warto poczytać przed podjęciem wątpliwie fajnej pracy.. wolontariatu raczej należałoby napisać

Gość ASM_GROUP
Radzę przeczytać od deski do deski umowę....korzystna tylko dla jednej ze stron...

Gość gość
zdecydowanie nie polecam. po miesiacu dalej nie ma pieniedzy na moim koncie. dostalam jedynie zwrotnego maila z informacja ze moja stawka zostala obnizona z 12zl na 8zl /h.......

Gość gość
jaka bezczelna firma, aja miałam isc tam pracować na szczescie istnieją jeszcze takie fora, dzięki ludzie

Gość gość
mnie poza tym zalezy zeby zarobic pieniądze a nie być jeszcze na minusie to juz wolę w domu siedzieć

Gość gość
Stanowczo NIE POLECAM ! Firma sama wymyśla sobie jakieś opłaty administracyjne, których nawet nie ma zapisanych w umowie. A koordynatorka nigdy nie odbiera telefonu i ma za przeproszeniem w swoim poważaniu, że nie wypłacili Ci należnych pieniędzy. Unikajcie tej firmy jak OGNIA !!!

Gość gość
Również odradzam wszystkim pracę w tej pseudo agencji, są mili jak chcą żeby człowiek podpisał z nimi umowę a potem brak kasy na koncie i nie wiedzą dlaczego tak się stało. Zwykłe złodziejstwo

Gość gość
Złodzieje! nie płacą za dobrze i rzetelnie wykonaną pracę! UWAGA

Gość gość
Ja mogę z czystym sumieniem zaproponować hostessbooking.pl. Od lat współpracuje z nimi na różnych eventach jako hostessa i nigdy jeszcze się nie zawiodłam. Agencja jest na najwyższym poziomie i stawki też są bardzo dobre a zlecenia przyjemne

Gość gość
A ja nie narzekam. Znajoma poleciła mi ASM. Pieniądze wypłacają zawsze, jedyny minus to taki, że dosyć późno bo trzeba czekać cały następny miesiąc. Koordynator bardzo sympatyczny mi się trafił. Jeżeli ktoś chce dorywczą prace to spoko.

Gość gość
UWAGA! Nie wypłacają pieniedzy!! Omijac szerokim łukiem!

Gość klaudiacc22
A ja już przetestowałam dobre 10 agencji i polecam agencję hostess DNA - http://hostessa.pl. Zawsze wszystko bezproblemowo, dużo zleceń, dobre stawki, pieniądze w porządku i na czas.

Gość gość
To oszuści. Nie wypłacają należnych pieniędzy i jeszcze głupa rżną że nie wiedzą dlaczego tak się stało. Najgorsze jest w tym to, że njbardziej zaangażowani w ud***enie pracownika są koordynatorzy :( Ta pseuofirma to jeden wielki cyrk z półinteligentami na stanowiskach. Unikajcie jak ognia.

Gość gość
Również przestrzegam tylko nerwy zero kasy !

Gość gość
Ja pracuje od czasu do czasu jak mi pasuje zlecenie, kasa zawsze jest, ale faktycznie miesiąc później to jedyny minus.

Gość gość
Dno pod każdym względem. Ciągła rotacja pracowników,brak wypłat,zła atmosfera

Gość gość
Również nie polecam. Milion telefonów musiałam wykonać żeby w końcu się doprosic wynagrodzenia , miałam mieć stawkę 10zl/h wyplacili mi (po sporych trudach) 7zl/h. Nie dajcie się nabrać, oni żerują na takich młodych naiwnych osobach.

Gość gość
Up ? Nadal tak słabo?