Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama 12

Temat rzeka: dobre mleko modyfikowane.

Polecane posty

Gość mama 12

Ostatnio czytuje wszelkiego rodzaju informacje na temat mleka modyfikowanego dla dziecka rocznego, które przechodzi lada chwila z Nutramigenu na zwykłe mm. Tutaj moje pytanie które mleko ma najlepszy skład i jest najbardziej polecany przez waszych pediatrów. Dodam, że interesuje mnie mleko Hipp Bio Combiotic 3, Nan pro 3, Bebilon 3.

Gość gość
dla mnie nan to była porażka, bóle brzuszka i gazy hipp i bebilon bez problemów

Gość gość
Moja piła od urodzenia nutramigen, w 11 m-cu przeszłam na hipp 2 ha i nadak skóra była byle jaka i postanowiłam przejść na krowie mleko od razu i rewelacja . Mleko z kartonu 3,2 %. mała pije ponad m-c to mleko i jest super

Gość gość
tylko hipp

Gość mama 12
No tak krowie mleko ale co z witaminami i mikroelementami które są w mm a w Uht pewnie nie? Dodatkowo suplementujesz swojego maluszka czymś?

Gość gość
hipp

Gość mama 12
Może ktoś jeszcze podzieli się doświadczeniem?

Gość gość
moja córka od urodzenia do 10 ms piła hipp - byłam zadowolona ... potem przeżuciłam ją na zwykłe .... ŚWIEŻE MLEKO ... rano zupa mleczna, a potem kaszka na mleku mm - mleczna ... polecam Ci takie roziwązanie - reklamy to tylko pic na wodę , dziecko może pić normalne mleko , po co kasę marnować ...

Gość gość
aha...i ustalałam to z pediatrą - powiedziała, że nie trzeba dodatkowo żadnych wiatmin - je owoce, warzywa . ..

Gość Matka matka matka!:D
Moja mała jest od 3 miesiąca na nan pro 1, a teraz na nan pro 2. Po innych mlekach były problemy z brzuszkiem. Powiem Ci, że sama musisz sprawdzić co będzie odpowiadało Twojemu dziecku. Pamiętaj,że od pierwszego roczku dziecko może jeść praktycznie wszystko, ale zdrowo.

Gość gość
Ja nie wiem czemu slysze nagatywy tu na kafe odnosnie Nan,moj syn pijepraktycznie od urodzenia Nan bo nie mialam pokarmu i zadnych problemow ani kolkowych ani z kupa nie bylo,odpukac,lada chwila skonczy 8mcy i jest ok,nawet pediatra powiedizla ze to naprawde dobre mleko,duzo moich znajomych tez dawalo Nan i bylo wszystko ok.Z czystym sumieniem polecam Nan

Gość gość
A moja pije od 3 miesiecy Enfamil (teraz ma 9 miesiecy) i jest ok

Gość lejlaaaa
Moja coreczka byla karmiona piersia tylko tydzien po urodzeniu wiec postanowilam ze dla niej bedzie odpowiednie mnleko BEBIKO. moja corcia ma juz 5 miesiecy i naprawde jestem zadowolona bo bardzo dobrze przybiera na wadze i robi normalne kupki a nie ma zadnych alergii ani nic co moglo by jej szkodzic czy zagrazac. Takie jest moje zdanie co do mlek modyfikowanych.

Gość Mama Tosi
U nas było najpierw bebiko- mega zatwardzenie,następnie Bebilon - rozwolnienie , w końcu postawiłam na Nan - i to był strzał w 10. Z tym,że po roku skaza białkowa i jesteśmy obecnie na Nutramigenie

Gość gość
postanowiłam że dla niej będzie najlepsze mleko bebiko - chyba pęknę ze śmiechu,chyba najtańsze :D

Gość gość
u nas też hipp sie sprawdził, świetne mleko.

Gość mama 12
czytałam to forum na temat robaków i się przeraziłam, co Wy na to ze serwują naszym dzieciom taki syf?

Gość gość
ja kupowalam babydream w cenie 15zl z rossmana i jest ono tak samo dobre jak drogie nan. cena stu gram nana kosztuj-6zl cena stu gram babydream-2,5-3zl bo to paka 600gram.