Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwcowaaaa000

Początek ciąży i nie mogę usiedzieć!!! Help

Polecane posty

Gość czerwcowaaaa000

Wydaje mi się ze jestem w ciąży, okres mi się spóźnia od niedzieli, test wyszedł pozytywnie, wszystkie oznaki pasują, jutro idę na badanie krwi żeby potwierdzić, ale jestem przekonana że to ciąża. Dzisiaj doszło okropne zmęczenie, nie mogę usiedzieć w pracy, po prostu padam!!! kawy nie chce pić bo wiadomo, że w ciąży lepiej nie pić. Co mam zrobić żeby się rozbudzić?

Gość cienka czerwona linia
na poczatku tak bedzie

Gość czerwcowaaaa000
no nie żartuj :( a ile to trwa? a myślicie że słabą kawę z dużą ilością mleka mogę wypić?

możesz wypić kawke z mlekiem.. ja też niestety tak miałam.. teraz jestem w 5 miesiacu i jest nieco lepiej.. tak niestety bywa, niektore kobiety czują sie swietnie a inne sa strasznie oslabione. idź jak najszybciej do lekarza i odpoczywaj. nic innego Ci nie zostało :) Witaminki :)

Gość gość
Może to przez upał jesteś taka senna?

Gość gość
jedną słabą kawę z mlekiem dziennie możesz, niewielka dawka kofeiny nie szkodzi, ale pamiętaj, że w czekoladzie i coli też jest jej trochę, więc jak kawa to ogranicz resztę.

Gość czerwcowaaaa000
ale jak były wcześniej upały to się dobrze czułam, teraz czuję że jest inaczej... okres też się nigdy nie spóźniał, a z mężem kochaliśmy się w dni płodne (staraliśmy się o malucha). słyszałam o tym zmęczeniu ale nie wiedziałam że to jest aż tak :(

Gość gość
To nie ciąża. Za szybko czujesz objawy. Nie wmawiaj sobie :o

Gość gość
ja rpzede wszystkim sikałam... sikałam, sikałam, sikałam, az sie ze mnie w pracy smiali ;)

o tak siusianie w ciąży jest najlepsze :D siedze sobie spokojnie nie czując że mi sie chce siku, wstaje z foleta i czuje choćbym rok nie sikała.. bosko :D Przygotuj sie tez na to że będziesz popuszczała :D

Gość Kolejne prowo
K***a ludzie opanujcie się! Nawet nie potwierdziła niczym ciąży a Wy Jej rady dajecie typu witaminki, bodziesz sikać :o Żałośni jesteście :o

Gość gość
Pozytywny test miała! Umiesz czytać?

Gość gość
jeżeli kochasz się w dni płodne, spóźnia ci się okres, a test (a raczej 3 testy) wychodzą pozytywnie to raczej ciąża ;)