Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak ubieracie swoje roczne dzieci?

Polecane posty

Gość gość

mój roczniak jeszcze nie chodzi ale woże go w wuzku. Dziś ubrałam mu czapke z daszkiem i z zakrytymi uszami bo troche wiaterku u nas jest. Na ręce koszulke z długim rękawem, pampers i na to jeansy niemowlęce, skarpetki frotty i sandałki. Dodam że dziś chodzilismy nie raz w cieniu takze nie było az tak ciepło. ale przyszlismy do domu i widze że troche sie spocił, jak innaczej ubrac takie dziecko zeby nie bylo u mu za cieplo ale tez nie za gorąco

Gość gość
tak jak ty na dworze 30stopni ale dziecko roczne musi miec dlugi rękaw!

Gość gość
u mnie w cieniu 35, daje krótki rękawek, w cieniu przykrywam w wózeczku

Gość lilialuiza
My ubieramy krótki rękaw i bawełnianie spodenki-długie, ale lekkie.

Gość przyszłam ponarzekać
pomyślałabym że to prowo jakbym nie widziała ostatnio u rodziny chłopca 14 miesięcy ubranego w welurowy dres kiedy na dworze skwar. Chcesz upiec to dziecko? Krótki rękaw, jak jeszcze nie chodzi to te stópki w wózku może nawet bose mieć, krótkie spodenki i cienka czapeczka osłaniająca przed słońcem. No i spacery raczej poza godzinami 11-15. Jak masz dziecko męczyć długim rękawem i frotowymi skarpetami, o dżinach nie wspominając to lepiej z nim w domu zostań;/

Gość gość
ja ubieram w krotki rekaw, krotkie spodenki i jakas czapeczke chroniaca przed sloncem. to wszystko.