Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izabellisss25

Gustuję wyłącznie w starszych facetach.

Polecane posty

Gość Izabellisss25

Tak minimum po czterdziestce. Nie widzę nic ciekawego w rówieśnikach, wydają mi się dziecinni i mało męscy. Miałam do niedawna faceta rówieśnika, ale stwierdziłam, że to jeszcze chłopiec i czuję przy nim niedosyt. Wolałabym starszego, doświadczonego, który zarazem pozostaje młody duchem.

Gość gość
pewnie nie masz zbyt brania u młodszych więc próbuj u tatuśków :P

Gość gość
no to w czym masz problem?

Gość gość
No nie mogę kolejna się tu trafiła taka:-( Zostawcie wy nie wyżyte k***wki tych żonatych facetów po 40stce w spokoju:-( chcesz związku to szukaj sobie tych młodszych pindo!!!!!!

Gość Izabellisss25
Mam powodzenie, ale nie pociągają mnie tacy młodzi faceci.

Gość Izabellisss25
I po to emocje? Gdzieś napisałaś, że lecę na żonatych? Kręcą mnie wyłącznie mężczyźni stanu wolnego, nie byłabym w stanie odbić innej kobiecie męża.

Gość Dakor
Ja myślę że skoro dziewczyna szuka wśród starszych facetów to znaczy że ma jakieś kompleksy, bo w przyrodzie wszystko jest poukładane i taka młoda dziunia powinna znaleźć sobie młodego kolesia, a starszy facet jest dla kobiet starszych. A jeżeli to wygląda inaczej to coś tu jest nie tak z tobą:-(

Gość Izabellisss25
Słyszałam o tej teorii, że kobiety gustujące w starszych mogły mieć złe relacje z ojcem, ale w moim przypadku stosunki z tatą były bardzo dobre, więc chyba po prostu tak mam.

Gość Dakor
Wiesz nie chce mówić ci co masz robić ale mimo wszystko to nie wygląda najlepiej jak młoda dziewczyna prowadza się z dużo starszym od siebie mężczyzną, a jeżeli nawet wygląda spoko to poczekaj 10 lat a zobaczysz różnice w wyglądzie partnera i wtedy zmienisz zdanie:-(

Gość Izabellisss25
Nie życzę sobie, żeby jakaś ziejąca nienawiścią pomarańcza wyzywała mnie od k***wek tylko dlatego, że podobają mi się tacy a nie inni faceci. Najłatwiej to jest przypiąć komuś łatkę dziwki, a przecież tak naprawdę mnie nie znacie. Jestem spokojną, ułożoną dziewczyną i na pewno bym nie pchała się w ramiona żonatego.

Gość Izabellisss25
Dlaczego Polacy są tacy nietolerancyjni? Dlaczego myślicie, że każda młódka prowadzająca się ze starszym to d*podajka itp? Wyobraź sobie, że ja zawsze wolałam przebywać wśród starszych od siebie osób, nie tylko mężczyzn, za to z rówieśnikami średnio się dogadywałam.

Gość gość
Ludzie!!! To pisze ten stary dziad a nie dziewczyna... co za zenada!:D

Gość gość
a jestes atrakcyjna?

Gość gość
Wszystkie tak mówią, ale uwierz mi że znam taki przypadek z życia, i to w dodatku dotknęło mnie to osobiście, obiecałam sobie ze nigdy w życiu nie zaakceptuje takiego podejścia u młodych dziewczyn:-(

Gość gość
dziewczyna powinna udać się do specjalisty bo ma kompleks Edypa tylko w odwrotnej wersji. Nie oszukujmy się po co młoda miałaby być ze starszym facetem ? dla kasy i utrzymywania przecież młodszy może nie mieć takich zasobów finansowych. A to całe gadanie o dojrzałości to pic na wodę bo są młodzi dojrzali faceci i jakoś takich nie chcecie tylko uznajecie za nudnych :P

Gość Izabellisss25
Rozumiem, że masz uraz, ale to nie powód, żeby mnie atakować. Jestem jaka jestem, ale mam swój kodeks moralny i też nie akceptuję zdrady. Dlatego nie osądzaj wszystkich tak pochopnie...

Gość gość
Ja tez tak mialam,ale mi przeszlo.moj maz jest starszy ode mnie 6lat.

Gość gość
Polska zawsze slynela z tolerancji...tylko, ze jest to zacofanie....

Gość Izabellisss25
Tak się składa, że kasę akurat posiadam, co więcej, nigdy bym nie pozwoliła, by jakiś gość mnie utrzymał, więc darujcie sobie takie teksty. Po prostu ktoś taki mi imponuje wiedzą, doświadczeniem...

Gość Izabellisss25
Izka nic nie ma w starszych facetach! ja też takich wolę bo są dojrzalsi

Gość gość
dla mnie starsi mezczyzni zawsze byli bardziej interesujacy od rowiesnikow.jesli chodzi o finanse nigdy nie mialam z tym prolemu,wiec nie w tym tkwily moje upodobania.

Gość gość
ale kochana starsi z reguły są zajęci- ci co nie są to albo kurwiarze albo nieudacznicy życiowi zatem w czym chcesz wybierać? powiem ci jedno ,kiedyś po wszystkim będziesz sobie przypominać to wszystko i daje ci słowo ,że fajnie z tym czuć się nie będziesz.

Gość Izabellisss25
Owszem, zwykle są zajęci, więc zawsze najpierw sprawdzam, kto to jest, żeby potem się nie przejechać...

Gość gość
A ja rozwalilam zwiazek starszemu mezczyznie,zakochalam sie i stwierdzialm ze ten albo zaden. Jestesmy malzenstwem ponad 8 lat i nie wyobrazamy sobie innego zycia. Kocham cie moj Mareczku

Gość gość
Izabellisss25 mi podobają się z reguły rówieśnicy ale czasem też i starsi więc Cię rozumiem. To prawda, że taki starszy facet może imponować właśnie inteligencją, doświadczeniem. Dodatkowo jak jeszcze poważnie wygląda i siedzi na wysokim stanowisku (nie chodzi tu o pieniądze ale o to, że nie jest nieudacznikiem życiowym). Po prostu taki mężczyzna też może się podobać.

Gość gość
Nareszcie ktoś dobrze powiedział:-)

Gość gość
Rozumiem autorkę. Ja na partnera zawsze wybieram mężczyznę starszego o co najmniej 10 lat. Panie Dakor, to że kobieta woli starszych nie oznacza ze ma kompleksy, po prostu młodsi jej nie kręcą, taka to jest chemia. Autorko, ja również próbowałam z rówieśnikami- ale są jacyś niedorośnięci dla mnie, a ja chcę silnego faceta, mocnego psychicznie, po prostu chłopa z jajami. A seks z takim, to.......odlot :-) bo wie co się robi z kobietą.

Gość Izabellisss25
Dokładnie. Mnie pociągają głównie intelektualiści, mężczyźni posiadający dużą wiedzę, mający szerokie zainteresowania. Nie ukrywam, że podoba mi się wykładowca, z którym miałam teraz ćwiczenia. Uwielbiam bowiem takich oczytanych facetów z niebanalnym poczuciem humoru. Z drugiej strony mam świadomość tego, że jest to fascynacja na zasadzie uczennica - mistrz, no i gdybym dajmy na to on się ze mną związał kto wie, czy zainteresowanie by nie zmalało.

Gość Izabellisss25
Ja do tej pory też byłam z rówieśnikami, próbowałam zwalczać u siebie wszelkie przejawy fascynacji starszymi, ale jak widać bez skutku...Na razie wszystko pozostaje w sferze wyobraźni, nigdy jeszcze nie umawiałam się z nikim takim, ale bardzo bym chciała.

Gość mina44
Mnie starsi panowie zaczęli pociągać jak byłam jeszcze w technikum, kiedy mijałam na ulicy takiego ok 40, to serce mi waliło jak oszalałe. Miałam chłopaków- rówieśników ale to nie było to, coś mnie pchało w stronę tych starszych. Tak mam do dziś, nadal faceci w moim wieku nie są obiektem moich westchnień.