Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet jest chorobliwie zazdrosny o WSZYSTKICH FACETÓW!!!

Polecane posty

Gość gość

To mnie męczy, nie chce mi sie wracać do domu, jestem wyczerpana psychicznie przez neigo...czepia sie nawet kolegów z liceum których mam w znajomych na facebooku, czepia sie rozmów w pracy z koelgami, czepia sie WSZYSTKIEGO!!! Nawet mojego nauczyciela angielskiego!!!!! co zrobić ;-( tłumaczenie nie pomaga...

Gość gość
Odejść i to jak najszybciej, zanim Cię zatłucze na śmierć.

Gość gość
to dobre rozwiązanie...ale to nie takie proste, mamy za soba wspolnych lat, i nagle zaczelo mu odwalać jak zobaczył tego kolege na fb. o wyjściu z ludźmi z pracy tez nawet nie ma mowy... czy uwazacie , ze da sie to jakoś zmienić?? sa metody na chorobliwie zazdrosnych facetów?

Gość gość
To jest proste, jeśli Ci życie miłe. Masz dwa wyjścia: odejść i żyć normalnie lub zostać i czekać na pierwszy atak, bo nastąpi. A po nim następny i następny, aż do tragicznego końca. Nie ma sposobu na taką zazdrość, to jest choroba. Ale spróbuj mu powiedzieć, że jest chory i powinien zacząć się leczyć...

Gość Gej Gilbert
w najlepszym wypadku zafunduje ci klatke w jakiej sie udusisz, pusci cie kantem z pierwsza d**a jaka sie nawinie w najgorszym wypadku na moje oko - niskie poczucie wlasnej wartosci i mechanizm projekcji

Gość gość
:-( JESTEM PSYCHICZNIE SKOPANA

Jedna poważna i stanowcza rozmowa ,jak nie odniesie skutku to odejść jak najprędzej po urządzi Ci z życia piekło

Gość gość
NISKIE POCZUCIE WŁASNEJ WARTOŚCI - to do niego pasuje. Wczoraj jak zobaczył tego mojego znajomego (szczupły i umięśniony) od razu wskoczyl na rowerek wkurzony...jezuu to żenujące

Gość gość
czy myślicie ze dobrze by było jakbym na kilka dni wyprowadziła sie? moze on coś zmieni, przemysli wszystko????

Gość Gej Gilbert
skad sie wzielo u niego to niskie poczucie wlasnej wartosci? wiesz?

Gość gość
nie wiem...nie mam pojęcia. Jets przystojny, inteligentny, nie wiem skad u niego takie zachowania. moze dlatego ze jest jedynakiem i zawsze wszystko robiła za niego mama :-) dodam ze on ma obsesje na punkcie mojego ex...ciągle mnie sprawdza, włazi mi na poczte, gg, przeszukuje telefon, facebooka...jezuuu zwariuje z nim

Gość Gej Gilbert
no to projekcja? ppoczytaj, ten mechanizm jest dobrze opisany w psychologii

Gość Gej Gilbert
a swoja droga zapytaj go o to

Gość gość
Projekcja - po przeczytaniu definicji stwierdzam, ze to idealnie do niego pasuje!!!!!!!!!!!!!! na to nie ma rady :-(

Gość gość
mam go zapytac o projekcje ?? najpierw musialabym mu dac do przeczytania regulkę, poza tym ja widze u niego zachowania typu : on krzyczy ja nic nie mowię a on twierdzi ze to ja krzycze, i to sie sprawdza w wielu sytuacjach, przy czym jak mu o tym mówię, że tak jest, to on reaguje agresja, odwraca kota ogonem, zrzuca wszystko na mnie, jak do mnie qmpel napisze to jets moja wina, i takw kółko

Gość gość
Miałam to samo. To syndrom Otella. Poczytaj sobie o tym i wiej jak najszybciej i jak najdalej z serca Ci radzę, Potem może być za późno.