Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość masaż Łódź ...

Masaż dla Kobiety łódź wejdź proszę

Polecane posty

Gość masaż Łódź ...

Jestem profesjonalnym masażystą wykonuje masaże lecznicze relaksacyjne i wiele innych, żaden masaż niema zabarwienia o charakterze erotycznym. od jakiegoś czasu chodzi za mną wykonanie masażu erotycznego. Wyglądało by to w następujący sposób zaczął bym masować najpierw jedną nogę zaczynając od stopy z drugą to samo gdy znajdował bym się w okolicy pachwiny i pośladka to również masował bym okolice intymne, następnie zabrał bym się do masażu pleców. Po przełożeniu się przez Ciebie na drugą stronę masował bym rękę potem drugą, później masował bym brzuch i okolice intymne oraz piersi wraz z sutkami, kolejno masował bym jedną potem drugą nogę i na koniec chciałbym doprowadzić Ciebie do orgazmu moimi dłońmi poprzez masowanie łechtaczki i pochwy. Podkreślę że seksem nie jestem zainteresowany a jedynie masażem który wyżej opisałem, podczas całego zabiegu w powietrzu był by zapach kadzidła i odpowiednia muzyka. Ta oferta jest całkowicie poważna jeśli jakaś kobieta jest zainteresowana to czekam na pytania. mojzwyczajnymail"małpa"gmail.com

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować