Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hospital for souls

Chciałabym być ładna.

Polecane posty

Gość hospital for souls

Niby nie jestem (w mojej opinii) jakimś totalnym pasztetem, ale mam taki okropny nos, małe usta, krzywy zęby... W dodatku ciągle czuję się za gruba mimo, że wagę mam prawidłową. Chyba mam poważny problem z akceptacją siebie, bo popadam w coraz to nowsze kompleksy, albo naprawdę w oczach innych jestem brzydka, co by wyjaśniało dlaczego nikt z płci przeciwnej się mną nie interesuje. Chciałabym mieć ładne, symetryczne rysy twarzy i być szczuplejszej budowy. Kiedy przebywam z atrakcyjnymi osobami, albo wychodzę gdzieś z koleżanką ładniejszą ode mnie od razu tracę całą pewność siebie. Wiem, że ludzie borykają się z o wiele większymi problemami niż wygląd, ale niestety nie jest łatwo żyć będąc brzydkim.

Gość miska3w45354
Powieksz usta, zrob sobie operacje nosa.

Gość Wizarzysta
Z tego co wiem to prawie każda kobieta ma taki problem. Wiec wyślij zdjęcie i to zweryfikuje Kafeteria :-0

Gość hospital for souls
Mam w planach operację nosa jeśli tylko na nią zarobię. Ust nie chcę powiększać, bo tutaj bardzo łatwo można przesadzić. Poza tym jak je umaluję nie wyglądają tak źle. Największy problem mam właśnie z nosem i zębami. Jak byłam młodsza i miałam szansę nosić aparat to głupia się wstydziłam. A teraz mam ważniejsze wydatki i nie mogę sobie na niego pozwolić.

Gość dhghdfhdhfg
Ja też ale cóż..

Gość gość
A ja chcialabym byc madrzejsza ;)

Gość kolega12314
Hej, nie łam się zębami. Da się je naprostować przez całe życie. Tylko, że trzeba się pogodzić z noszeniem aparatu przez 1-2 lata i kosztem. Chyba z 5tys zł. Moje zęby niby są ok, ale nie są idealne i planuję sobie coś takiego zrobić. Tylko kasę muszę zagospodarować. Nie łam się ;)