Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metal crimson

poznam koleżankę/-i do miłego spędzania czasu i poznania się (bez podtekstów)

Polecane posty

Gość miaumiaumiau
zwierzeta tez bardzo lubie, mam dwa psy i kota. rozmawiam z nimi czesciej niz z ludzmi ;). troche mi wali na czerep ale staram sie nie zniechecac tym innych bo lubie dosc ludzi jesli nie sa nastawieni do mnie jak do psycholki ;)

Gość metal crimson
no a czym się zajmujesz/interesujesz?:)

Gość miaumiaumiau
studiuje narazie i pracuje. interesuje mnie muzyka, lubie grac na pianinie ale nie mam wielkiego talentu, kocham muzyke klasyczna i instrumentalna. Oprocz tego probuje pisac, ale tez nie mam wielkiego talentu. Dokucza mi samotnosc, mam wrazenie ze nie mam o czym rozmawiac z innymi. A i mam sklonnosci do narzekania ;) co widac po tym poscie.

Gość miaumiaumiau
lubie tez spiewac na karaoke ale rzadko moge sie tym zajmowac bo przeszkadzam rodzinie a poza tym za bardzo sie przed nimi wstydze.

Gość metal crimson
ładnie że masz tyle artystycznych zainteresowań - bardzo pozytywnie; też mam skłonność do narzekania; a skąd jesteś?

Gość metal crimson
miaumiaumiau a co powiesz na szybki slub Las Vegas?:)mam dosc rutyny i Ty pewnie tez

Gość metal crimson
noi skoro tyle rzeczy Cię interesuje w sferze tworzenia, to znaczy że masz jakiś talent :) co do rozmawiania - to tylko część znajomości; nie trzeba dużo mówić by miło i konstruktywnie spędzać czas

Gość metal crimson
noi jeszcze powiem że dziś sklejałem samolot... chciałem lecieć do Ameryki zobaczyć ujeżdżanie byków, a zwłaszcza byczka Bushwackera - to mój idol i najlepszy byk, myślę że w całej historii tego sportu; no i plusy są takie że te byki mają pańskie życie, w przeciwieństwie do 90% kończących jako jedzenie; no właśnie, ale nie ma kasy by lecieć do Ameryki, więc także Vegas (a właśnie - finał sezonu miał być w Vegas:p) za to siostra mi załatwiła koszulki z Bushwackerem :>

Gość metal crimson
to ja już pójdę, polecam maila i gg; a ślubu pewnie nigdy nie wezmę:( a jeśli to po najniższych kosztach i bez wesela, bo wtedy jest fajniejszy wymiar osobisty jak dla mnie; noi oszczędność :>

Gość miaumiaumiau
jestem z kalisza a na swoje artystyczne zainteresowania nie mam za bardzo czasu ale tylko jak sie nimi zajmuje to czuje ze zyje. rozmawianie jest najwazniejsze dla wielu osob, potrzeba im ciagle rozrywki bo czuja sie nieswojo. nie mam przyjaciol z ktorymi moglibysmy pomilczec, pospacerowac, jestem zmeczona wiecznym dramatyzmem w zyciu innych, ich wyznaniach o seksie alkoholu itp... jestem dla nich ekscentrycznym dziwolągiem.

Gość metal crimson
i znowu podszyw.stac mníe na Las Vegas bo szantazuje prezesa firmy,w ktorej pracuje.nie martw sie MIAUMIAUMIAU slub bedzie:P

Gość metal crimson
rzeczywiście ludzie powodują sobie wiele problemów z racji braku innych; na szczęście też nie mam tych związanych z alkoholem i erotyką; najlepiej takich problemów zawczasu unikać, niż później uleczać; policzyłem że w życiu wypiłem 2 litry piwa :) nigdy nie byłem w Kaliszu, a Warszawę znasz Miua-Miau?

Gość gość
Szkoda ze nie jestem z Warszawy ;)

Gość gość
mój email czarnula924@interia.pl szukam podobnie to mój

Gość maly krasnoludek
mój tato ma ful gołębi , pawiki , pocztowe zachodniopomorskie, sztandarty i wiele innych i bardzo je lubię i powiem szczerze że masz piękne zainteresowania

Gość maly krasnoludek
mój tato ma ful gołębi , pawiki , pocztowe zachodniopomorskie, sztandarty i wiele innych i bardzo je lubię i powiem szczerze że masz piękne zainteresowania

Gość Marlcia
Mam nadzieje ze to nie moj Marcin pisal

Gość metal crimson
to moj topik do cholery a podszyw nie daje spokoju:(

Gość metal crimson
no właśnie:/

Gość metal crimson
miaumiaumiau gdzie mi ucieklas cholero jedna?:P

Gość włosy w kolorze złota
dołączam do tej licytacji jaka jest obecnie stawka? który podszyw podszywa chce się w końcu umówić? :)

Gość metal crimson
ale to ja sie chce umowic:(a moj podszyw juz pewnie smiga gdzies z miaumiaumiau:(miaumiauuuuu o niewierna TY:/

widzę, że miaumiau już zawróciła Ci w głowie. kurde, co będę musiała zrobić, żebyś o niej zapomniał i zwrócił na mnie uwagę???

Gość metal crimson
Złotowłosa - napisz na gg lub mail :p

tak po prostu? nie masz do mnie żadnych pytań wstępnych??

Gość metal crimson
wlosy w kolorze zlota oto jakiej kobiety szukam,a wiec czy rzucisz wszystko i zamieszkasz ze mna i moja matka w naszej kawalerce?zapenie Ci godne warunki,nie pozalujesz.zgadzasz sie?:)

Gość metal crimson
Zlotowlosa to podszyw nie pisz na zaden mail ani gg bo nie wiesz z kim piszesz,to podszyw

spokojnie :) do nikogo nie zamierzam pisać, zanim się wpierw tutaj nie wykaże :P

Gość Marlcia
Pekne z zazdrosch jesli to Marcin pisze

Gość metal crimson
Złotowłosa - w sumie pytania wstępne można przeprowadzić na mailu lub gg, ale oczywiście tutaj też, z tą różnicą że tam nie ma podszywów:) może powiedz na początek czym się interesujesz i jak lubisz spędzać wolny czas? to przyjemniejsze i dla mnie ważniejsze od sytuacji zawodowej lub sukcesów w edukacji:)