Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosmopolitański

Seksualna tajemnica Katarzyny W. ???

Polecane posty

Gość kosmopolitański

ten i podobne artykuły, pisane na zamówienie, (w innym wypadku wiadomy portal by padł z braku pieniędzy) rzekome sensacje służą wyłącznie skierowaniu opinii publicznej przeciw Katarzynie W. jest powszechnie wiadomym że proces jest tylko poszlakowy, brakuje twardych dowodów, prowadzony nieudolnie, a winę na kogoś za małą Madzie trzeba zrzucić. Tylko po co? (bo zakpiła z nich i nadal kpi) po to żeby nieudolny i do cna skompromitowany wymiar niesprawiedliwości miał się czym przechwalać i argumentować swoja rzekomą skuteczność, która jest równa "0"!!! banda bałwanów idiotów i prawnych imbecyli!!! Wspomniany wiadomy portal prześciga się w ilości pisanych kompromitujących artykułów w ten sposób dokonując publicznego wyroku jeszcze przed skazaniem przez sąd, według mnie sam się kompromituje, masakra jakaś napisałem to bo się zwyczajnie, po ludzku w*******m na ta całą bandę debili intelektualnych, nikt nie musi lubić Katarzyny W. , w jej sprawie każdy może sam według siebie wydać wyrok, ale dopóki dziewczyna nie zostanie prawomocnie skazana na podstawie twardych dowodów nikt nie ma prawa postępować wbrew prawu i dokonywa osądu publicznie, ale my wiemy że to oczywiste manipulowanie opinią publiczną, taka Polska, to smutne i krew zalewa zgadzacie się ze mną , nie zgadzacie, proszę o komentarze, niech widzą ci co ukradkiem czytają co o nich naprawdę sądzimy

Gość kosmopolitański
macie jakieś zdanie??

Gość kosmopolitański
heloł, nie spać, pisać :D

Gość babka z piaskiem
Kurde znów coś o Waśniewskiej, rzygam już tym :O

Gość kosmopolitański
polecam WP.pl to sie dopiero porzygasz ;)

Gość kosmopolitański
co ciekawego przed chwilą zauważyłem? administrator portalu manipuluje głosami na forum pod artykułem, zagłosowałem kilka razy teraz opinie niezgodne z artykułem maja zero głosów choć wczesnej było ich sporo, mimo że pod danym postem widnieje zero opinii nie mogę zagłosować ponieważ pojawia mi się komunikat ze na ta opinie już głosowałem , żenada, najlepiej zbojkotować ta całą wp

Gość babka z piaskiem
Gorzej podobno na SE.pl . Oni wszystko koloryzują do granic możliwości. Kiedyś tam czytałam artykuł o kobiecie która się powiesiła i artykuł był napisany w takiej formie jakby jego autor był na miejscu zdarzenia.... żenada. Pisał tam mniej więcej tak : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx "W piątek przed południem Monika zupełnie nie mogła znaleźć sobie miejsca. Chodziła od ściany do ściany. Nastrój matki udzielił się Julci. Zaczęła głośno płakać. Mama dziewczynki wyciągnęła swój stary szalik. Z jednej strony zawiązała pętlę, a drugi koniec przywiązała do drzwiczek pawlacza. Stała przez chwilę na krześle i spoglądała na zapłakaną córeczkę w wózku. Nawet łzy Julki jej nie otrzeźwiły." xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ŻENADA!!!

Gość kosmopolitański
kolejna żenada z serii: polskie media na usługach idiotów :)

Gość kosmopolitański
POLAKU!! NIE UFAJ SĄDOM , SĄDŹ SIĘ SAM!!! :D