Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DZIECKO Z POPRZEDNIEGO ZWIĄZKU MOJEGO CHŁOPAKA JAK TO PRZEŻYĆ

Polecane posty

Gość gość
jak masz taki problem, lepiej zmien faceta

Gość gość
ja bym sie nie wiążala z roochaczem co jednej zrobil dzieciora bo mu sie chcialo pieeerdolic i kopnal ją w tylek, bo mu sie znudzila i mial ją tylko do seksu... daj sobie spokoj z tym ZEREM

Gość gość
Tylko jaki powód byl ze rozszedl sie z tamta kobieta ktora jest matka tego malucha

Gość gość
ta jego była piła brała narkotyki sprzedawała swoje ciało za pieniądze

Gość Musi byc student?
"... ta jego była piła brała narkotyki sprzedawała swoje ciało za pieniądze ...." Oj, biedaczek ten facet ;) Taki niewinny, taki dobry, nie nacpany i nie nachlany pukal taka jedze nacpana i nachlana..... Nooooo, kobieta kobiecie wrogiem....

Gość gość
"... ta jego była piła brała narkotyki sprzedawała swoje ciało za pieniądze ...." i chcesz taką świnie, która pukała takie naćpane coś? No ładny mi chłopak... dno

Gość gość
do r****nia była dobra, nawet nie pomyślał ćwok o konsekwencjach. Nie wiedział, że ztego mogą być dzieci? a teraz sobie znalazł nie pijącą i nie narkomakę jako materiał na żonkę. Ale cyniczny d*pek

Gość Musi byc student?
Bo to byla zla kobieta:)) Podpisuje sie pod tym zdaniem: " chcesz taką świnie, która pukała takie naćpane coś?" Kobiety, dziewczyny, mezczyzne poznaje sie nie po tym jki jest dla nas, ale po tym jaki jest dla reszty swiata. Jak dla swiata jest kawalkiem penisa, to i dla nas pozniej taki bedzie. Bo kto sie ch.jem urodzil, kanarkiem nie zdachnie:)))

Gość gość
mi kobieta z dzieckiem nie robi problemu

Gość gość
powiem tak jezeli ci sie z nim dobrze zyje dziecko jego nie ma problemu bo maluch nie jest niczemu winne ze przyszlo na swiat

Gość gość
Zgadzam sie z osoba powyzej

Gość gość
ja na twoim miejscu dobrze bym sie zastanowila czy naprawde chcę sie pakowac w taki związek. ja zerwałabym

Gość gość
Zerwala bym

Gość gość
a jak laska ma dzieciaka to facet który jej nie chce uważacie za imitację faceta, bo facet to powinien brać lafiryndę z bachorem

Gość gość
Zaakceptuj go z dzieckiem

Gość gość
mozna zaakceptowac! ale ja osobiscie nie widziałabym tego u siebie i nie chciałabym nawet byc w takim związku , mam szczescie gdyż jestem w małżenstwie i staramy sie o własnego ...

Gość gość
Przemyśl ta decyzje dobrze a nie pochopnie

Gość gość
ale wy jestescie baby nienormalne,wstyd mi za to ze jestem kobieta przez takie prymitywy jak wy. bez powodu najezdzacie na faceta. autorko,jesli nie chcesz byc obarczana towarzystwem dziecka,to wyjasnij mu po prostu,zeby nie zmuszal cie w przyszlosci do opieki nad nim, sam niech posiweca czas,bo powinien,ale to nie twoj klopot, i tyle. :)

Gość gość
Ja bym nie chciała dzieciatego. Wiadomo, ze dziecko nie jest niczemu winne, ale skąd mozesz wiedziec jak ten "dziecieczek" ciebie będzie kiedys traktował jako macochę? Moze była twojego faceta będzie na ciebie gadać i ten dzieciaczek uprzykrzy ci kiedys życie? Po drugie, mi zawsze dziecko bedzie przypominało jego byłą. No i on będzie musiał mieć ciagły kontakt z eks, przez to dziecko. Nie zniosłabym tego, chcę żeby mój facet miał dzieci tylko ze mną, nie scierpiałabym żadnych eks w życiu swojego faceta. No i mniej czasu i pieniedzy dla ciebie ;) weekendy z jego dzieckiem, wyjazdy z dziekciem itd.

Gość gość
MATKA TEGO MAŁEGO JEST NIESTETY W PSYCHIATRYKU

Gość gość
To ciekawy przypadek

Gość gość
Jezeli sie kochacie to dziecko nie stanowi problemu

Gość jak to z tym jest
"Kobiety, dziewczyny, mezczyzne poznaje sie nie po tym jki jest dla nas, ale po tym jaki jest dla reszty swiata. Jak dla swiata jest kawalkiem penisa, to i dla nas pozniej taki bedzie. Bo kto sie ch.jem urodzil, kanarkiem nie zdachnieusmiech.gif" Stary - od wieków nie przeczytałem nic tak mądrego na kafe jak to co napisałeś! :)

Gość jak to z tym jest
do gościa co pisała "Nie zniosłabym tego, chcę żeby mój facet miał dzieci tylko ze mną, nie scierpiałabym żadnych eks w życiu swojego faceta. " Wyobraź sobie moja droga że druga połowa\partner nie jest twoją własnością - młoda chyba jeszcze jesteś :)

Gość gość
A inni mysla inaczej

Gość agniesia0238374
i do końca życia będzie oddawał 400 lub 500 zł na bachora, z którym żyje jego była - fajowo...

Gość gość
Dziecko zostaje z nim wiec nie bedzie placil.alimentow

Gość agniesia0238374
no to masz dziecko za darmo i nie musisz swojego srać - ja bym przystała

Gość gość
Ja tez bym zgodzila sie na taki zwiazek