Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy naprawde alkohol może smakować?

Polecane posty

Gość gość

pije alkohol różnego rodzaju, ale głównie dla bani.. nie wiem jak komuś może smakować cierpki i gorzki smak większości trunków :o lubię jedynie piwo smakowe, słodkie wina i likiery.. nie wiem czy to taka sciema i podpucha jak coponiektorzy zachwalaja np whisky z cola, albo tequile z sola i cytryna. przeciez to ohydne i nie chce mi sie wierzyc, ze ci ludzie to pija DLA SMAKU!! DLA SMAKU TO PIERWSZY LEPSZY SOK BEDZIE SMACZNIEJSZY :o

Gość gość
podziellam twoje zdanie, nie ogarniam tego, ja w ogole nie pije alkoholu bo jest obrzydliwy, nie rozumiem tego jak mozna mowic-ale dobre piwo mm- jak jest gorzkie i okropne

Gość gość
Dla smaku pijak wino, dla bani za młodu wódkę:D lubię tez piwo w upalny dzien

Gość gość
alkoholu w wiekszosci nie pije sie dla smaku ale wodka moze smakwoac a jaka bania po tym mmm

Gość ja damą,a ty rycerzem
Ja ogólnie to nie przepadam za alkohole, ale niektóre trunki wyjątkowo mi smakują, np podana przez Ciebie whisky z colą, albo ze spritem. Lubię tez orzechówkę z mlekiem. Ludzie mają różne gusta więc nie wiem dlaczego to tak przeżywasz, nie każdemu smakuje to samo co Tobie.

Gość gość
ja piwa tez kiedys nie lubiłam, a teraz uwielbiam... ale czasem po prostu cxzłowiek musi spróbowac pare razy zeby zaczęło smokowac, tak podobno jest z wiekszoscia rzeczy.. co do piwa, kiedys próbowałam go pic samego, i mi nie smakowało, teraz je uwielbiam, ale tez jako dodatek do jedzenia, najlepiej przy grillu, wtedy mi smakuje a wino lubiłam zawsze