Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rachunek za gaz pgin zna sie ktos/?

Polecane posty

Gość gość

witam mam taki problem ze dostalam rachunek wychodzi na to ze od grudnia do czerwca wynioslo mnie 1200 zl a mieszkanie mam 28 metrow czy to mozliwe czy moze jakis blad jest>??

Gość gość
a to twój pierwszy rachunek za zimę? Masz ogrzewanie gazowe? Ja płace za ogrzewanie ok. 120 metrów na miesiac 1000 zł ... kazda osoba ma inne rachunki w sumie, zalezy od wielu rzeczy

Gość gość
ja mieszkam w tym mieszkaniu od marca tamtego roku to czerwca tego roku i co 2 msc placilam ta przypuszzczalna kwote czyli wyliczyli mi po 150 zl a teraz mi przyszedl ten rachunek 1280 zl gdzie mam tydzien na splate i bylo tez tak ze od grudnia do czerwca napisali ze mam nadplate to wiec nie placilam a jak zadzwonilam i sie pytam ile wkon cu wyszlo za ten caly rok to powiedziala ze ponad 3 tysiace to dlaczego na fakturze tego nie napisali tylko te 1280 plus faktury na nastepne msc po 250 zl

Gość gość
ja to latem płace za 2 mesiace ok. 200-220 zł, nawet bez ogrzewania, sam abonament kiedy sie ma ogrzewania to ok. 140 zł na 2 mce, nie wiem czemu te prognozy były takie małe