Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem w ciąży??

Polecane posty

Gość gość

Mam 18 lat od tygodnia nie całego zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne daylette, przed wczoraj zapomniałam wziąć , wczoraj zaś wzięłam godzinę wcześniej niż w innych dniach. Dziś współżyłam z moim narzeczonym mam 3 dzień okresu lecz on nie zdążył wyjąć i doszedł we mnie.. czy mogę być w ciąży??

Gość gość
tak mozesz byc,zle je bierzesz,powinnas brac od pierwszego dnia miesiaczki przez 2 tygodnie bys byla chroniona

Gość gość
najpierw naucz sie brac leki i czytac ulotki a potem uprawiaj sex!!! POZA TYM JAK MOZESZ KOCHAC SIE NA KASZANKE!!!!! dopiero co zaczelas i jeszcze zrobisz to zle a juz za r****nko sie bierzesz!!! BEZMOZGIE YETTI!!

Gość gość
troszkę pokręciłam już z nerwów okres dostałam 15 i wzięłam pierwszą tabletkę tego dnia na noc bo czytałam że lepiej jest wziąć na noc żeby nie czuć niedogodności które mogą wystąpić po niej. Czyli mówisz że skoro pierwszego dnia wzięłam to mogę być spokojna ??

Gość gość
Nie możesz być spokojna,ponieważ zapomniałaś o jednej tabletce,jak skończył w środku to ciąża może być ,zapisz sobie na czole o tabletkach ,albo zmień na plastry wtedy nie musisz ich brać codziennie tylko zmieniać co tydzień

Gość gość
jak duże jest prawdopodobieństwo że jestem??