Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tiredoflife51

moj maz sie nade mna zneca...

Polecane posty

Gość Laura1233
Ja bym już od takiego dawno odeszła , jesteś z nim na własne życznie tak naprawdę bo chyba nie zamknął cie wiec dlaczego nie odejdziesz? Nie szkoda mi takich kobiet co tkwią w takich związkach i nie odejdą ,, bo ja go kocham" , głupota totalna ...

Gość gość
nawet jak ona robi coś źle,nawet jak prowokuje to gościu NIE MA PRAWA jej bić niech sobie worek bokserski kupi jak go nosi,albo niech ją zostawi,a nie......bo prac i sprzątac nie bedzie miał kto .. jakby mnie jakikolwiek frajer uderzył......to nóż w serce podczas snu bez wyrzutów sumienia gwarantowany !!

Gość gość
Same przemądrzałe dzieciaki...... Byłaś kiedyś w takiej sytuacji? Najłatwiej osądzać innych. Nie takie '"silne" po pysku dostawały. To nie ma nic do rzeczy. Są ludzie manipulatorzy, dobrzy aktorzy, kłamcy i oszuści. Już oni wiedzą jak osaczyć. Nie osądzaj po pozorach bo one mylą.

Gość kotttttttttttttteeeeeeeeeeekkk
Laura, a ty czemu na dziewczynę naskakujesz i wyzywasz? Mój ex jest alkoholikiem, pół roku chodziłam na spotkania dla współuzależnionych, byłam jedyną, która zostawiła pijaka z tej grupy (było nas ok 15 dziewczyn). Jeśli nie wiesz, jak to jest i tylko chcesz obrażać, to daruj sobie Do autorki: trzymam kciuki za Ciebie :)