Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kazikowa

jajeczka sprzedam

Polecane posty

Gość kazikowa

Witam przygotowuje sie do in vitro we Wroc, nie stać nas jednak na nie, chetnie dlatego sprzedam swojej jajeczka, mam niedrozne jajowody i to jest jedyna przyczyna niepowodzen.....

Gość gość
przecież można udrożnić jajowody i można zajść w ciaze ja tak miałam i zaszłam w ciaze

Gość kazikowa
jak? tego nie słyszałam, z tego co wiem, to se nie udraznia

Gość gość
normalnie miałam wprowadzony kontrast pod ciśnienie,m

Gość gość
jak możesz przygotowywać się do ivf, jak nie masz pojęcia o hsg i laparoskopii, a to podstawowe badania przy diagnozowaniu i próbach leczenia niepłodności? Druga sprawa, to refundacja, a trzecia to kliniki, które oferują 50% zniżki na zabieg jeśli odda się część swoich jajeczek, więc jak chcesz wymyślac prowokacje, to lepiej się przygotuj

Gość gość
Ha ha ha! dobre prowo z rana nie jest złe :) ja też sprzedam jajecka,jak se posiedzita to wom sie kuczaczek ulyngnie :D

Gość ja jadam tylko ekologiczne
Wiec przykro mi,nie kupie.

Gość kazikowa
drogi gościu otóż mam duze pojęcie o hsg, hsc, laparoskopii.... ale ierwsze słyszę, żeby udrożniały jajowody, owszem zwiększają szanse, za zajscie w ciąże, ale najczęściej tlko przez 3 miesiące po zabiegu, ale to i tak rzadko się zdaza, miałam juz robione wszystko i nic nie pomogło..... i uwierz mi pojęcie mam. Refundacje, jak refundacja...!!!! wprowadzili ustawe, która ma wejsc w życie 1 lipca, dziaj jest 21 czerwca i tak naprawde nikt nic nie wie, poza klinikami, które wygrały, że wygrały, ale do puki nie bedzie jasne jak dysponować środkami nie ruszą ch i nie wykonają zabiegu... a 50/50 no cóż też wiem, ale szukam kogoś na własną rękę...

Gość gość
możesz oddać swoją psitę innemu i może wtedy zajdziesz.

Gość kazikowa
pytam poważnie..... mam problem i szukam pomocy....

Gość gość
ciężka sprawa, ja tez bym chetnie sprzedała, gdybym miała gwarancje, że mi sie uda