Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
miętowe_paznokcie

mój 'rolkowy' trening, czyli przyjemne z pożytecznym!

Polecane posty

Witam wszystkie kochane kobietki! :) Zakładam temat o własnym terningu, którego podstawą jest jazda na rolkach i będę opisywać co robię, swoje efekty, obserwacje. Zapraszam jeśli kogoś interesuje. Mam 26 lat, nie mam dzieci, mieszkam z chłopakiem więc mogę sobie pozwolić na poświęcenie sporej ilości czasu na to. :) Nie dążę do figury modelki, ani innych chudzinek, chcę mieć ładne, kobiece, umięśnione (ale też bez przesady) ciało. Ale oczywiście żeby było widać mięśnie muszę się pozbyć tłuszczu! Moje wymiary: 61 kg, 167 cm. Cel: pozbycie się średniego cellulitu, pozbycie lekkiego brzuszka (dolne partie) oraz ogólne umięśnienie mego sflaczałego ciałka, najbardziej UDA!!!! :) Podstawą jest SPORT : jeżdżę codziennie na rolkach min. 20 km (90 minut), zaraz po rolkach ćwiczę 40 minut (przysiady z ciężarkiem, brzuszki, skłony, nożyce, skakanka, i ćwiczenia na ramiona, wymachy nóg). Kolejna rzecz przy walce z cellulitem: żadnych słodyczy, eliminacja kawy, czarnej herbaty i cukru. Obowiązkowo jeden grejpfrut dziennie, gdyż poprawia przemiane materii, conajmniej 2 litry wody dziennie . Co do reszty posiłków to jadam zupełnie normalnie i wszystko i wyznaje zasade jak wiecej zjesz to więcej poćwicz! Dużo herbaty zielonej i czerwonej! Nie chce być chuda, chce mieć średnie uda ale umięśnione, tak samo brzuch i tyłek. Kobieta musi zachować swe kształty by być prawdziwą kobietą! Robię zdjęcie jutro rano i za jakiś czas dla porównania :) Pozdrawiam! Buziaki :*

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować