Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amore13

Po czym ropoznac,ze juz sie kogos nie kocha?

Polecane posty

Gość amore13

Bo po wielu latach ciezko to stwierdzic, czy to milosc czy przyzwyczajenie? czy jak juz nie wzbudza mojej tkliwosci? nie tesknie? czekam,az pojdzie do pracy,zeby miec spokoj? a moze brak ochoty na sex z nim? lub zastanawianie sie co mi sie w nim podobalo? czy tez to,ze w wiekszosci czasu mnie irytuje? . Ale z drugiej strony potrzebuje jego czulosci hmm a moze poprostu czyjejs czulosci?

Gość gość
to bardzo proste, jesli sie kogoś kocha to tęskni za nią gdy wychodzi nawet do sklepu na 5min jesli nie, to osoba moze wyjechac i masz to w d....gdzie jest, co robi itd

Gość amore13
tylko tesknota?

Gość gość
gdy facet śpi a Ty patrząc na niego uśmiechasz się to nadal jest bliska

Gość gość
z kochaną osobą chcesz spędzać każdą chwilę, niezależnie od wieku, lat spędzonych pod jednym dachem:-)

Gość amore13
hmm co jeszcze? pewnie Twoj facet teraz spi i Cie rozczula?;)

Gość gość
przyzwyczajenie do drugiego człowieka może być już po miesiącu znajomości, miłość może przyjść po 20 latach jeśli zadajesz sobie tego typu pytania "co w nim widziałam itd" lepiej poszukaj kogoś nowego bo zmarnujesz młodość, później założysz temat pt:" zmarnowałam życie u boku faceta, którego przestałam kochać wieki temu"

Gość naiwniaczka
hmm no coz wlasnie mysle, czy go kocham? Denerwuje mnie, nie wiem czy chce z nim byc? miec dzieci? a juz z nim jestem kilka lat...Troche mnie odrazaja pocalunki z nim i jego cialo mnie nie pociaga ,mimo, ze jest przystojny

Moim zdaniem go nie kochasz, zerwij,zwłaszcza,że nawet fizycznie już Cie nie pociąga.

Gość amore13
W sumie nie musze,bo odchodzi,zal mi go