Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

matka...

Polecane posty

Gość gość

co jakis czas matka mi mówi że sie mnie wypiera że jestem taka i taka i wciąż mnie obraża, chcialam wyjechac znaleźc prace a ta wciaz swoje. mam 19 lat skonczylam niedawno szkole obraza mnie od cpunow i alkoholiczek . sama ona ma faceta i mojego ojca zdradza . juz nie wiem co mam robic. powiedzialabym ojcu ze ona go zdradza ale boje sie rozpadu rodziny. od pazdziernika chce isc na studia ale do tego czasu nie wytrzymam z nia.... co mam robic?

znależć sobie prace na wakacje . nie ma cie w chacie , masz w******e , dochody też . omin kwestie kocvhanka ,po wakacjach zaczniesz :p

Gość gość
ale ja szukam pracy... mam srednie wyksztalcenie mimo to w moim miescie nie ma pracy nawet z wyzszym wyksztalceniem,chcialam wyjechac do wiekszego miasta zeby tam cos robic ale z jej strony pomocy na poczatek nie znalazlam mimo ze mi obiecala. ciagle sa kłotnie z jej winy. kwestia kochanka? jest z nim od paru lat ... gdy moj ojciec wraca co miesiac czy dwa to wtedy ona kochajaca zona- obiadki,zakupy jazda do naszej babci ... dłuzej tego nie moge zniesc

a teraz jej powiedz ,że albo da ci te troche grosza na 'zabawe " ( ty zbieraj na własne lokum) .a ty będziesz ryja trzymać.,a w trakcie sesji wyjdzie samo . zobaczysz. jak ona nie jest w porządku ,to dlaczego ty masz być?

Gość gość
mam ojca co naprawde zarabia duze pieniądze ide na studia prywatne wiec o pieniadze nie mam co sie martwic. moj ojciec kiedys pil z jednej strony sie nie dziwie że znalazła sobie innego ale z 2 nie rozumiem jak ona tak moze gdy ojciec jest w domu wszystko idealnie a gdy jedzie ona sie za przeproszeniem 'kurwi' po osiedlu ludzie nawet gadaja przez to na mnie ... co akurat mam szacunek do siebie i nie 'puszam sie' . kiedys 2 lata temu miałam przykra sytuacja z narkotykami.. ale od tego czasu nic nie brałam ale wciąż dla niej jestem ĆPUNKĄ. są chwile gdy jest dobrze ... gdy jej opowiadam o tym co sie u mnie dzieje i wtedy tworzymy idealna 'matke z corka' ale nagle cos sie dzieje ze ona szuka powodow do kłótni

znam z autopsjii . nie ma co , wyrachowana s..... . pojedz po niej , wiem ,ze matka , ale co ty koorwa kopciuszek jestes , trzymaj ryja i tyle , chcesz kase na mieszkanie ze swoim facetem i na studia , i tyle , ona wali starego w rogi , a ty trzymajac ryja (w imie związku) . daj sobie spokój . przecież oni wiedzą!!! tyle lat i nie kapneli sie . UGODA,niepisana , niemówiona , .

Gość gość
ale to nie kwestia kasy na studia bo ja wtedy pieniądze dostane od ojca, chodzi o to ze ja chcialam pieniadze na chwilowe utrzymianie ... obiecala i nie dostalam ani grosza, od 2 lat jestem przez nią ponizana od alkoholiczek i cpunek, owszem lubie imprezy ale z umiarem... mam swoja godnośc i szacunek do siebie w porównianiu do niej ... nieraz jej powiem co o niej mysle bo jestem osoba ktora nie da sobie ... nieraz ona mnie przeprasza ze mi tak powie ale mimo tego ze ja jestem przez ten czas w stosunku do niej fair ona i tak potrafi zrobic afere o nic. teraz chyba boli ja to że ja chce sie uwolnic od niej i byc samodzielna

Gość gość
ale to nie kwestia pieniedzy tak naprawde tylko jej stosunku do mnie.

Gość gość
moj ojciec da mi na wszystko co potrzebuje a ona kazda złotówke mi wyrzyga mimo to że siedzi na bezrobociu i kurwi sie za przeproszeniem

załóż własne konto , i nie będzie miała dostepu ,i jadem nie bedzie pluła

Gość gość
mam swoje konto w banku , ale co powiem ojcu ? wpłacaj mi pieniądze ponieważ matka mnie traktuje nieraz jak śmiecia? mówie mu nieraz jak ona mnie traktuje, nieraz on widzi ze ona ma problem o nic ale on jest tak za nia ze masakra

Gość gość
nieraz ja mam ochote zabic.. moze to sie wydawac glupie, ale to moja matka i tak naprawde ja kocham.. ale boli mnie fakt jak mi mowi 'moglam cie zostawic/usunac'

Gość annakaliszz
Porozmawiaj ze swoja mama czemu tak robi. Jeśli nic to nie da wtedy sie zastanawiaj co dalej.

Gość gość
z moją matka nie da sie rozmawiac a nawet jesli to minie pare dni i znowu będzie to samo. mój były chłopak wciąż pytał 'gdzie znika twoja mama na weekendy' mówiłam że ' do babci pojechała' bo niby co miałam powiedziec jak mi wstyd było ze taka matke mam...

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość gość
po co ?

Gość gość
Nie ciekawa sytuacja :|