Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karina_Body _GOLD

wakacje bałtyk a zagranica

Polecane posty

Gość Karina_Body _GOLD

Hejka dziewczyny :) Co powiecie o wypoczynku nad bałtykiem? Chodzi mi o jakośc plaż, czy jest jakiś osrodek na poziomie, a nie te tandetne domki, wychłodzone z grzybem. Nie wyobrażam sobie pryszniców, ma być wanna, bo jak inaczej wypocząć po cało dniowym opalaniu, a gdzie tu jeszxcze świeczki, kadzidełko itd. no ale to tylko w dużo gwiazdkowych hotelach ! ale przestraszona jestek bo moj facet powiedział ze w tym roku nie zagranic, tylko bałtyk!!! czujecie to!!! ale zrobiłam mu awanture, co za snob, cały rok czekam a on mi wyskakuje zbałtykiem! marzyłam o ibizie, tam jest i słonce i piasek, męskie opalone torsy hihi, a bałtyk co to kur@a ma byc? chyba dzis nei bede z nim rozmawiac bo sie zdenerwowałam. fakt ze troche mu słabiej idzie jego działalnosć, ale to wakacje, ja czekałam cały rok wiec powinny byc tam gdzie i jak ja chce... a powinien sie cieszyc bo rok temu pojechalismy tam gdzie ja chcialam i uwazam ze nie mial podstaw do narzekania, mozna powiedziec ze te wakacje mu ładnie spłaciłam :):):) mogl na plazy patrzec na mnie gdy byłam toples, a piekne mam piersi i moj luby lubi na nie patrzec:)) hihi ps. zreszta innni tez spogladaja :):) hihi cicccho to tajemnioca:):)

Gość gość
W Polsce jeśli chodzi o bazę noclegową dużo się zmieniło na lepsze w ostatnich latach. Widać spory postęp. To samo dotyczy gór. Coraz więcej przyzwoitych obiektów. Polecam sprawdzić: http://www.zaplanujwczasy.pl/nocleg+wybrze%bfe,24.html