Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jechać teraz z dziećmi nad morze czy nie ?Jak myślicie ?

Polecane posty

Gość gość

Miałam zaplanowany wyjazd nad morze z dziećmi do Niechorzy. Od niedzieli do piątku ale jestem teraz w kropce bo pogodę zapowiadają nieciekawą. Kobiety co tu robić???

Gość mama dwóch dziewczynek
Ja nigdy nie patrzę na prognozy długoterminowe, skoro zaplanowałaś wyjazd to jedź. Ciężko trafić w pogodę, ale trudno siedzieć i wyglądać chmur na niebie. Póki co jest pięknie i nie wiadomo na ile prognoza się sprawdzi.

Gość mama co źle wybrała datę
A wejdz w kamerkę internetową i zobacz jaka tam teraz pogoda. bo z prognozami to różnie bywa. byliśmy tydzień temu na weekendzie w bagiczu-wedle prognoz miało od czwartku do niedzieli padać-a pogoda była super. :)

Gość gość
Dzieciaka narobilas ochoty a teraz chcesz sie wycofac. Jedz!!

Gość gość
Dzieci nic jeszcze nie wiedzą,tylko z mężem rozmawialiśmy,bo nie było pewne czy on urlop dostanie tak z dnia na dzień. Poza tym u męża w pracy często coś nam plany krzyżuje, nigdy do końca nie wiadomo. Mówicie -jechać ? :-)

Gość gość
ja jadę z dzieciakami do sopotu, od niedzieli do niedzieli

Gość gość
Czyli są też inni odważni :-)

Gość 7 gość
Jedź.

Gość gość
Sama już nie wiem... co tu robic

Gość gość
jaka nieciekawa pogoda? ma być ladna pogoda:) a w tamtym roku w naszym terminie wg prognozy miało być 19-21 stopnie, a było 27-28:D

Gość gość
Prognoza jest kiepska ma padać :((

Gość evil*
ja nie zwaracam uwagi na pogodę, nad nasze może co roku zwykle jeździmy na spontana, dziś pomysł jutro w drogę i nigdy (od 6 lat) nie było takiej pogody jak w prognozie, raz była lepsza raz gorsza, ale częściej lepsza:)

Gość gość
Ja ze względu na dzieci właśnie zwracam uwagę na pogodę. My dorośli możemy poczytać książkę jak pada,posiedzieć w domku czy pokoju ale z dziećmi to już trochę inaczej wygląda.

Gość no z dziecmi to bym
zwracała uwagę na pogodę, nie ma nic gorszego niż siedzieć z dziećmi w wynajętym pokoiku kiedy pada i jest zimno. Brrrrrrr. Ja jestem sama z mężem, to wiadomo - pada to BAROWO ;) Póki nie ma wakacji i tak sezon nie jest rozpoczęty, poczekaj do niedzieli/poniedziałku i zdecyduj.

Gość gość
ja bym nie jechala,co to za przyjemnosc siedziec w pensjonecie bo bedzie padac,a zapowiadaja deszcze na przyszly tydzien,wole siedziec w domu u siebie a nie jechac nad morze w deszcz i jeszcze za to placic:O

Gość gość
A kiedy chcesz jechać zimą?

Gość gość
też miałam takie obawy bo pogoda na nasz urlop zapowiadała się nieciekawie ( bylismy w górach w zeszłym tyg ) a prawie caly czas świeciło piękne słońce. w Polsce niegdy nie wiesz niestety na jaką pogode trafisz, mimo prognoz

Gość prognozy się nie sprawdzają
najczęściej i tak się zmienią, ale na razie faktycznie nie zachęcają do wyjazdu nad morze.

Gość gość
tak ja namawiacie,żeby nie jechała bo Wy nigdzie nie jedziecie i żal wam d*pe ściska ,ze ona może sobie na to pozwolić!

Gość Myszka_9878
Jedź. Pogoda pewnie się zmieni a skoro masz zaplanowany wyjazd to szkoda nie skorzystać.

Gość gość
biedota ci zazdrosci, bo nie ma za co jechac i odradza, jasne,ze jedź, nie bedzie padać przez 3 dni 24h:D i deszcze maja byc przelotne, w tamtym roku jak bylam tylko w nocy padalo codziennie przez 4 noce a dzien fajna pogoda, moze nie plazowa,ale super na spacery po plazy i atrakcje dla dzieci:)