Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjdjjjdjj

jak wygladal wasz pierwszy okres po porodzie?

Polecane posty

Gość jjdjjjdjj

Ktoregos dnia poczulam bol jajnika jak w czasie owulacji,sluz tez sie zgadzal i czekalam na okres. I rzeczywiscie po tych 2 tyg.jak zawsze przed ciaza przyszedl. Tak mi sie zdawalo,tyle ze nic nie bolal mnie brzuch. Po prostu zauwazylam krew. Na drugi dzien byl to sluz podbarwiony krwia i na tym koniec. I czekam 4 dzien i nie wiem o co chodzi. Dodam,ze owulacje poczulam zaraz po skonczonym pologu,wiec moze jak sluzowka sie zluszczyla i obkurcyla porzadnie to potem nie zdazyla tak mocno sie.rozwinac?polog trwal u mnie.dlugo. a okres zawsze.mialam bardzo obfity. Jak wygladaly wasze pierwsz miesiaczki po porodzie?

ja poród mam jeszcze przed sobą ale z tego co słyszałam do kobiet które to już przeszły, to jeśli miewało się wcześniej bolesne miesiączki to po porodzie ból znika :) co do długości krwawienia i zabarwienia to niestety nie wiem..

Gość gość
po obu porodach mam taki sam czyli max 4 dni bardzo skąpy , jednie co doszło to okropny ból głowy dzień przed okresem .

Gość gość
ja miałam i przed porodem i po porodzie bardzo bolesny okres, ok. 6 dni, ale pierwsze 2 to zawsze masakra

Gość gość
Różnie było: 1 poród -okres nadszedł bardzo obfity 2 poród po łyżeczkowaniu -najpierw pojawiły się plamienia -1-2 dni -chyba przez 2 -3 miesiące a potem już normlany okres jak wczesniej przed ciążą.