Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna krecha

Pomóżcie mi go rozszyfrować ,proszęęę

Polecane posty

Gość czarna krecha

Poznałam faceta juz dosyć dawno.Zakochałam się na zabój.Widać było,że coś do mnie czuje,ale nigdy nie sprecyzował tego uczucia.Spotykaliśmy się,po czym nasze drogi sie rozeszły.On ma już inna kobiete,ale czasami gdy sie widujemy robi takie gesty,ktore wskazuja, ze chyba nadal cos czuje. A moze sobie to nadinterpretuje ? pomózcie go rozszyfrować. Patrzy sie gleboko w oczy,szuka kontaktu fizycznego typu podawanie reki,przytulanie takie c*ple,szturchanie,przypadkowe dotkniecia,zabawa czyms co mam na sobie np.kaptur od bluzy,jakies drobne komplementy,zainteresowanie co u mnie ale takie prawdziwe jnie udawane. Czy ja sobie wmawiam,czy on ma jakies szczegole uczucia wzgledem mnie ?

Gość gość
podaje kod szyfru 7302741023

Gość gość
Jak ma kobiete, to pewnie wmawiasz sobie. moze ma taki styl bycia, ze lubi kontakt fizyczny. Ja np. tak mam....

NIE NIC SOBIE NIE WMAWIASZ Po prostu w jego oczach jestes zapasowa "dziurą" gdyby jakby coś mu nie wyszło z ta laska co jest teraz ma jeszcze ciebie :D

Gość brązowa krecha
Gdyby mu zależało, byłby z Tobą a nie inną. Wie, że nadal Ci zależy i pochlebia mu to, więc takimi "pitu pitu"podsyca płomień Twych uczuć:D A Ty głupia zamiast palnąć się w czoło i zwyczajnie go olać, wciąż wzdychasz do niego i się łudzisz.

Gość czarna krecha
On nie ma takiego stylu,to facet raczej wprowadzajacy dystans fizyczny w kontaktach z ludzmi.A mi pozwala sie zblizyc,a nawet sam przekracza ten prog. nie jestem zapasowa dziura,bo wiem, ze on nigdy nie zrozstanie sie z tą kobieta i nigdy nie zdradzi.

Gość czarna krecha
brązowa krecha * własnie ze on nie wie nic o moich uczuciach.Nie daje po sobie nic poznac.

Gość gość
skoro wiesz, że nie zdradzi i wiesz, że nie odejdzie od niej ?? to co tu jest do rozkminiania ?

Gość czarna krecha
Po prostu chciałabym wiedziec,czy takie gesty mogą coś znaczyć.Wiem,ze nigdy ni bedziemy rzem, ale potrzebuje wiedziec,że to coś znaczy dla spokoju serca.

Gość gość
to nic nie znaczy i znaczy wszystko wiesz, do czego bozia dała nam język ? najlepsze są proste rozwiązania - zapytaj go :P i zajmij się czymś pożytecznym może ? po co sadzisz w głowie myśli, które do niczego Cię nie doprowadzą ?

Gość czarna krecha
wiem po co Bozia dala jezyk :p nie moge go zapytac,bo duma mi na to nie pozwala.Duzo czasu uplynelo odkad sie rozstalismy.Bylismy b.krotko razem,a ja nie potrafie zapomniec kilka lat !Nie mamy kontaktu na codzien,a gdy juz mamy to nawet moze minac rok,dwa,trzy lata i z jego strony sa te gesty .

Gość gość
Taka mowa ciała wskazuje na to, że coś jest faktycznie na rzeczy.