Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hania_lop

Ból piersi w ciąży

Polecane posty

Gość hania_lop

Witam. Szukałam podobnego tematu, ale niestety nie mam nic świeżego. Dziewczyny jak to u was jest/było z bólem piersi w ciąży ? Wiem, że takowy ból nie jest żadnym wyznacznikiem. Mnie od początku ciąży raz bolą- a wraz z bólem pojawiąją się mdłości+ zgaga, a raz nie bolą i czuję się idealnie. Jestem w 5 mc ciąży i ost też mnie pobolewały, a dziś nic. Pytałam o to lekarza, stwierdził że mam się tym nie sugerować, ale i tak za każdym razem gdy ból znika zaczynam panikować. To moja pierwsza ciąża i może dlatego tak się zamartwiam. Dodam że ost wizytę miałam w poniedziałek i było wszystko ok. Czy któraś miała podobnie ? :)

Gość hania_lop
nikt nie był w ciąży ? :)

Gość gość
ja zaczynam drugi trymestr i raz mnie bolą a raz nie. Z reguły wieczorami bolą słabiej, a rano czuje ciezkośc. Ale przyznam szczerze ze czasami przed miesiaczką bolały mnie 2-3 razy bardziej niz teraz w ciazy:) Lekarz ma racje to nie jest wyzancznik, wielu moim znajomym bol piersi dokuczał tylko na poczatku i pod koniec ciazy, a w miedzy czasie widzialy tylko zmiany tzn jakies zylki i sutki powiekszaly i ciemnialy, ale to dopiero w ostatnim trtmestrze!

Gość hania_lop
Dzięki za odpowiedź, trochę jestem spokojniejsza :)

Gość hania_lop
ktoś jeszcze pomoże ? :)

Gość hania_lop
ktoś jeszcze pomoże ? :)

Gość hej  hej ;)
mnie strasznie bolały jakoś w 3 miesiacu kurde pamietam,że nawet popłwac nie mogłam ...około 2 tyg mnie bolały a potem przeszło....

Gość hej  hej ;)
mnie strasznie bolały jakoś w 3 miesiacu kurde pamietam,że nawet popłwac nie mogłam ...około 2 tyg mnie bolały a potem przeszło....

Gość hej  hej ;)