Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bajka22a

Poznalam wspanialego rosjanina.

Polecane posty

Gość Bajka22a

Mezczyzna ktorego poznalam jest rosjaninem i starszy o 17 lat. Bardzo go kocham i mysle , ze zalozymy razem rodzine. Czy ktos z was tez poznal rosjanina? dodam , ze mam 20 lat.

Gość minnnewra
Wiele Polek wiaze sie z Rosjanami i zyja szczesliwie dlatego nie jest to dziwne. Zycze powodzenia.

Gość gość
Ach... łza w oku! Moja pierwsza miłość... Moskwa... piękny chłopak i ja... wiele, wiele lat minęło, był 9 lat starszy, kontakt utrzymywaliśmy przez kilka dziesięcioleci, aż się urwał, ale pozostały cudowne wspomnienia. Życzę Ci powodzenia! :)

Gość Noczka__
Tez poznalam Rosjanina na necia i chce go zaprosic do Polski .

Gość dobvrama
Rosjanie pieknie potrafia dbac o rodzine nie to co polaczki. Zycze powodzenia bo sama jestem zona rosjanina od wielu lat i jest nam wspaniale.

Gość sylfka#
rosjanie są bardzo przystojni a rosjanki to najpiękniejsze kobiety europy północnej to chyba na wskutek puli genowej, która na tak dużej przestrzeni nie zdołała się wyrodzić. pewna ich wada jednak, to pice. mają do tego dużą słabość.

Gość dziewczynazpodlasia
Slyszalam , ze sa dobrymi kochankami w lozku i szybko doprowadzaja kobiete do szczytowania.

Gość gość
W ogóle są ciepli i kochani, o ile oczywiście nie są alkoholikami, poza tym - kochają sztukę, muzykę, taniec i śpiew. Strasznie chciałabym cofnąć czas i choć na godzinę wrócić do mojej Miłości, być z nim i jego przyjaciółmi, spacerować nocą nad Moskwą...

Gość aretka@
Ostatnio duzo bywam na rosyjskich czatach i poznalam tam kilku fajnych mezczyzn. Chce jednego zaprosic do kraju.

Gość zanetka20...
Na studiach wybralam jezyk rosyjski bo bedzie potrzebny z czego jestem bardzo zadowolona.