Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cindy3885

co robić?

Polecane posty

Gość cindy3885

Cześć, słuchajcie, mam taki nietypowy dylemacik. Mojego chłopaka nie ma przy mnie od dwóch lat, z powodów o których nie będę tutaj pisać. Przez 2 lata nie miał możliwości uprawiania seksu, jego abstynencja jest więc imponująca. Wraca niebawem, oczywiście umieram ze szczęścia, choć wiem że będziemy musieli dużo trenować, zanim mnie zaspokoi. Jak mam go potraktować, podczas naszego pierwszego seksu, po takim czasie? Czy miłość francuska to dobry pomysł? Chciałabym poszaleć, ale boje sie że to będzie dla niego za dużo, bo w takiej sytuacji wiele mu do szczęscia nie trzeba. A może jest inaczej? Pomóżcie!

Gość Pawelek6666
Cindy ja ci pomoge

...przy całym szacunku, jeżeli wierzysz w dwuletnią wstrzemięźliwość faceta to gratuluję wiary i możesz się z nim kochać jak tylko chcesz i tak będzie wspaniale :)

Gość cindy3885
wierzę, bo przebywał przez ten czas w takim miejscu, gdzie jest to absolutnie niemozliwe, to nie jest na tej zasadzie że wierzę w jego zapewnienia czy cos :)

Gość gość
haha, siedział w kryminale? to nie tykaj jego tyłka, bo się spłoszy

Gość cindy3885
możecie do rzeczy? :)

...do rzeczy było to, że co byś nie zrobiła będzie dobrze w takim przypadku i nie masz co wydziwiać, jemu będzie na prawdę wszystko jedno co więc pomyśl co tobie sprawi przyjemność, albo po prostu pozwól jemu działać

Gość gość
wlasnie o to mi chodzilo, czego oczekuje facet po dluzszym czasie, dzieki

Gość gość
Pewnie polubił anal :p

Na twoim miejscu zadbałabym tylko o nastrój (żeby było przytulnie, intymnie i oczywiście żeby nikt ani nic wam nie przeszkodziło). Polecam: świeżą i pachnącą pościel w łóżku, czyste i pachnące ręczniki w łazience, może jakaś nastrojowa muzyka... będzie dobrze :)

Gość gość
i dać mu sie porządnie wyżyć? :D