Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc .....

powróżę

Polecane posty

Gość gosc .....

powroze JEDNEJ osobie, podaj imie oraz date urodzenia, ewentualnie dziedzinę życia, ktora Cie interesuje.

Gość gość
Uczucia... Czy wyjdę kiedyś za mąż? Anna, 23 lipca 1983.

Gość gosc .....
Anno: W przeszłości, przez swoją naiwność, zostałaś wykorzystana przez nieuczciwego mężczyznę (czy był to Twój pracodawca, osoba od ktorej bylas w jakis sposób zależna?), rozpadł się Twój związek, bardzo to przeżyłaś. Ciągle probujesz się z tego otrząsnąć. Obecnie znajdujesz się w stanie zawieszenia, odczuwasz niemoc, niechęć do działania, nie wierzysz że jeszcze coś dobrego spotka Cię w życiu. Nie należy niczego przyśpieszać, spróbuj zastanowić się nad swoją sytuacją. W przyszłości spotkasz na swojej drodze miłego i delikatnego mężczyznę. Będzie związek, ale raczej nieformalny. Może po prostu w przyszłości przestanie Ci zależec na ślubie, zadowolisz się po prostu obecnością tej drugiej osoby w swoim życiu :) Odpisz proszę czy wróżba jest trafna (oczywiście w odniesieniu do przeszłości i teraźniejszości)

Gość gość
Joanna 27-06.81 czy urodze dziecko nastepne i jakiej plci :-)

Gość gość
I czy zdrowe oczywiscie :-)

Gość gosc .....
Joanno, może innym razem :)

Gość Modeleczka
Ja bym chciała, dlaczego tylko jednej osobie?

Gość gość
Śzkoda :-/ to dla mnie waźne :-( jo.

Gość gość
Dziękuję Ci Wróżko 🌻 Tak, myślę, że wróżba jest trafna. Sześć lat temu zostawił mnie pierwszy chłopak i faktycznie miałam depresję 2 lata, ale dziś się już z tym uporałam choć wciąż jest mi przykro z tego powodu... Byłam bardzo uzależniona psychicznie od tego chłopaka, nie był to mój pracodawca tylko chłopak poznany przez neta. Mam teraz chłopaka, który jest dobry dla mnie i kochamy się, ale no właśnie nie wiem czy z tego będzie małżeństwo. Może masz rację, że przestanie mi na tym zależeć. Najważniejsza jest jego obecność w moim życiu. Dziękuję Ci jeszcze raz, masz talent ;)

Gość gość
Prosze cie powroz mi.dzisiaj cos zrobilam,on jutro ma slub i musze wiedziec czy on to zobaczy.

Gość gosc .....
ktos jeszcze? moge powrozyc, ale wolałabym nie wrozyc o dzieciach badz konkretnych sytuacjach typu "czy ktos cos zobaczy dzis czy jutro" imie, data urodzenia, dziedzina zycia, tyle.

Gość gość
grażyna 05.04.1980 o małżeństwo chcę cię spytać

Gość gość
Ola 5.06.1987 praca. :)

Gość gosc .....
ok, grażyno, uzbroj sie w cierpliwość :)

Gość gość
Ewelina 13/02/1983 jesli bedziesz mial chwile to chcialabym prosic o wrozbe, nie uklada mi sie w sprawach sercowych wogole, chcialabym zebys zerknal oraz na sprawy zawodowe.Dzieki!

Gość gość
Edyta przyszłość ?? dom? wyjazd czy pozostać tu gdzie jestem?

Gość gosc .....
Grażyno: Obecnie przeżywasz kryzys w związku. Jego sprawcą jest partner. Może nadużywa siły lub jest uzależniony od alkoholu? Cieżko Ci się pogodzić z obecnym stanem rzeczy. Kochasz go nadal, obecnie nadal masz nadzieję że coś się zmieni. On obiecuje Ci że się zmieni lecz nie sądzę aby dotrzymał słowa. Ta sytuacja nie przyniesie nic dobrego, będą w Tobie narastały żal i depresja, a Ty będziesz żyła iluzją powrotu do normalności. Jeśli będziesz miała problemy z poradzeniem sobie z sytuacją może warto poszukać pomocy? Np. psychologa. Czasem życie nas przerasta i warto się kogoś poradzić. Decyzja, którą masz zamiar podjąć okaże się słuszna * Jak zwykle proszę o weryfikację.

Gość joanna-inne pytanie :-)
Powroz mi wiec prosze jak z praca bedzie dobrze? W wolnej chwili :-) date juz znasz :-* z gory wiëlkie dzieki!

Gość gość
Ewelino: Sytuacja Twojego obecnego związku polepszy się w przyszłości, jednak będzie to wymagało od was cierpliwości i kompromisów. Czy tkwisz w tym związku tylko ze strachu przed samotnością? Nie martw się, sytuacja ulegnie poprawie, jeśli teraz jest źle to niedługo będzie dobrze. Aby polepszyć sytuację musisz nauczyć się akceptować partnera takim jakim jest. Nie masz przypadkiem względem niego nierealnych wymagań?

Gość Ewelineak
OOO dziekuje za tak szybka odp. Tkwie w zwiazku z facetem ktory jest w trakcie rozowodu i mam mysli zeby sie wycofac, nie wiem wlasnie,dlatego chcialam jakas wskazowke,ale jak mowisze zesie poprawi w przyszlosci to moze jednak warto, mam nadzieje zeON to moja polowka pomaranczy :P

Gość gość
Ewelino: Tak, zdecydowanie przyszłość rysuje się pozytywnie, nie bój się trudności, walcz z nimi. Powodzenia :)

Gość Ewelineak
Dziekuje kochana! przepraszam ze mowilamdo ciebie na "on" bo mysllam ze jestes facetem haha, to byla moja 1sza wrozba, ja tez pozdrawiam!

Gość gosc...
jest ktoś chętny dziś?

Gość mioooo
a może byc sama data bez imienia ?

Gość gość
Paulina 26.12.1988 Kiedy spotkam i gdzie moja Druga polowke?

Gość poprosze o w
ewaaaaa zero cztery dwanascie osiemdziesiat sześć co czeka mnie w życiu sercowym do konca tego roku?

Gość gość
Iza 11.12.1986 Co ogólnie mnie czeka w życiu?

Gość gość
Malwina 23.03.1987 Uczucia i praca. 🌼

Gość biedna dziewczynka
wrozko kochana,bylabym wdzieczna Ci bardzo,bo juz powoli we wszystkim trace nadzieje:( Urszula 13.02.1985 chodzi o moje malzenstwo:(

Gość gość
Urszulo: To niewątpliwie trudny okres dla Twojego związku, myślicie o jego zakończeniu. Źle działo się już przez dłuższy czas, nie rozumieliście się, nie docenialiście. Czy w życiu partnera jest inna kobieta? Obecnie partner znajduje się w stanie zawieszenia, myśli co zrobić, nie jest stabilny uczuciowo. Nie sądzę jednak że rozstanie dojdzie do skutku. Poddaj się temu co przyniesie los, nie podejmuj pochopnych działań. Jak zwykle proszę o weryfikację.