Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc .....

powróżę

Polecane posty

Gość gość
Julio, po przeprowadzce wszystko wyglądało lepiej, więc tyczy się to także finansów. :)

Gość gość
Julia dziekuje Ci ,kochana. wszystkiego dobrego Ci zycie aha zapomniałam co do mnie ,napisałaś ze jest ktoś toksyczny w moim otoczeniu , a ja jestem nerwowa .Zgadza się w 100 % .toksyczna chyba jestem sama ze sobą w swoim otoczeniu , nerwowa, ... obrazam ,złoszczę się na niewinne ludzie ,mam depresje po bardzo ciężkich chwilach

Gość gość
Witoldzie, czy jesteś w trakcie rozwodu? Widze , ze do finansów przywiązujesz bardzo dużą wagę. Obecnie nie jest źle, lecz jest to tymczasowy przypływ pieniędzy. W Twoim otoczeniu widze m mężczyznę, który będzie umiał Ci dobrze doradzić własnie w sprawach finansowych. W przyszłości możliwe kłopoty z samochodem co równa się wydatkom. Nie postępuj rozrzutnie.

Gość gość
Witold . Nie jestem w trakcie rozwodu . Auta nie posiadam na obecną chwile , ale wlasnie zamierzam kupić . Czyli ten rok nie zapowiada się kolorowo w sprawach finansowych ?

Gość gość
Powodzi gotówki niestety nie widziałam. Ale skoro z rozwodem nie miałam racji to może z tym także się mylę ...

Gość gość
Dziękuje za wróżbę Witold

Gość gość
Beata 13.07.1988 Czy mogę wiedzieć, co mnie czeka w tym roku odnośnie pracy, rodziny? Dziękuję

Ja poproszę:-) Jolanta 13.12.93 On Mirosław 15.5.92. Czy nawiąże ze mną kontakt i znów będziemy razem? Co on do mnie czuje obecnie

Witam.Maria;ur15lipca1988 Bardzo proszę o wróżbę na sferę uczuciową Mam konkretne pytanie otóż dlaczego Ojciec mojego przyszłego dziecka zostawił mnie z dnia na dzień,bez słowa i nie odzywa się,czy skontaktuje się ze mną? Dziękuję za poświęcony czas.Pozdrawiam